Prodej rodinného domu, Veltruby, Dlouhá, 150 m2

Dlouhá, Veltruby

7 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 719 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Veltrubech

Informace k domu

prodej dvougeneračního rodinného domu tzv. ,,Statek Zápotocký" ve Veltrubech. První bytová jednotka 2+1 se zastřešenou terasou se nachází v přízemí domu. Má vstupní halu na kterou navazuje kuchyň zn. Oresi, s komorou na potraviny, obývací průchozí pokoj a ložnice, která má vstup na terasu s posezením. Druhá jednotka o velikosti 4+1 je na dvou podlažích. V přízemí je kuchyň, jídelna se vstupem do patra, obývací pokoj s krbem, koupelna se sprchovým koutem a zvlášť toaleta a v patře jsou dva pokoje a terasa. Oba byty mohou být průchozí. Ve sklepě je kotel zn. Ekoefect. na tuhá paliva a vodárna.
V bytech je podlaha linoleum, parkety a dlažba. Oba vstupy do domu jsou zastřešeny pergolou, odkud je přístup k bazénu o délce 4,5m také se zastřešením. Vedle rodinného domu navazují stavby - chlívy, dílny, skladové prostory, velká stodola, přístřešek se čtyřmi místy na parkování aut, garáž, špejchar, mléčnice a přístřešek, kde je udělané posezení. Na dvoře je studna. Za stodolou je velká zahrada, která je v tuto chvíli využívána k pěstování zeleniny a jako výběh pro slepice. Do dvora se vjíždí automatickými vraty. Obec má v plánu vybudovat obecní vodovod s přípojkami k domu. Celková velikost pozemku 1.831 m²Měsíční provoz rodinného domu je cca 8.500,-Kč. V obci je škola, školka, obchod, restaurace, cukrárna, Bus, ČD. Na dálnici D11 je 6 km, Centrum Černý Most je 35min, vlakem do Prahy Hl. nádraží z Veltrub 50 min. , Kolín 5 min. jízdy autem. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotečního úvěru. Ev. číslo: 647619.

Parametry domu

Cena
7 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Veltruby
ID
648233
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1831 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Šárka Kodytková

Šárka Kodytková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Veltrubech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu