Pronájem bytu 3+kk, Olomouc, Edvarda Beneše, 84 m2

Edvarda Beneše, Olomouc - Řepčín

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ jistota ve výši 2 měsíčních nájmů vč. služeb; + provize RK ve výši 25.000,-)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

Nabízíme vám k pronájmu naprosto jedinečný byt o velikosti 3+kk v nejnovějším bytovém domě I v rámci projektu Holandská čtvrť. Byt se nachází v 7.NP, tedy nejvyšším možném patře. Výjimečností tohoto bytu je nejen jeho umístění, ale zejména jeho rozsáhlá střešní terasa s výhledem na Jeseníky a také Olomouc - konkrétně Sv. Kopeček. Orientace je na severo-východní stranu. Na všech oknech jsou osazeny venkovní rolety na dálkové ovládání a také zasouvací síta proti hmyzu. Nechybí ani klimatizace. Vybavení jednotlivých místností lze vidět na fotografiích. Největší dominantou je však kuchyňská linka v černé barvě se žulovou pracovní deskou, která je vybavená spotřebiči Siemens nejvyšší třídy, konkrétně vestavným kávovarem, kombinovanou troubou (klasická a parní), integrovanou myčkou, indukční varnou deskou většího rozměru, skleněným odsavačem par a velkou vestavnou lednicí s mrazákem. Koupelna je v béžovém tónu a disponuje vanou, sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem s osvětlením a samozřejmostí je také přípojka na pračku a sušičku. WC je samostatně. Střešní terasa je kromě venkovního ratanového nábytku vybavena také solární sprchou, což ocení nájemníci zejména v horkých letních měsících.
Nájemníkům je k dispozici také sklepní prostor a vyhrazené parkovací stání v podzemní garáži, a to přímo naproti vjezdu, což zajišťuje bezproblémové vyjíždění/zajíždění s autem.
Byt bude připraven k nastěhování v průběhu měsíce srpna 2024.
Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Neváhejte mne kontaktovat.
Cena nájmu + jistota + provize RK.

Parametry bytu

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ jistota ve výši 2 měsíčních nájmů vč. služeb; + provize RK ve výši 25.000,-
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Edvarda Beneše, Olomouc - Řepčín
ID
9703
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Pronájem bytů (Po-Pá 8:00-17:00)

Pronájem bytů (Po-Pá 8:00-17:00)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu