Prodej rodinného domu, Bohdalov, 80 m2 (ID: 3598133)

Bohdalov

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Bohdalově

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení v krásné přírodě s dobrou občanskou vybaveností a dostupností? Pak pro vás mám jedinečnou příležitost. Představuji vám rodinný dům v městysi Bohdalov v kraji Vysočina, který je obklopen nádhernými lesy a rybníky.

Bohdalov je malebný městys s bohatou historií a krásnou přírodou. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost, jako je mateřská a základní škola, obchod, pošta, zdravotní středisko a restaurace. V okolí městyse je mnoho turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do kouzelných zákoutí vysočinské přírody.

Dům o současné dispozici 2+1 s užitnou plochou 80 m2 skrývá obrovský potenciál. V roce 2005 prošla nemovitost částečnou rekonstrukcí, při které byla byla provedena rekonstrukce střechy a instalována plastová okna. Hlavní dveře jsou zcela nové. Srdcem domu jsou kachlová kamna v kuchyni na tuhá paliva, která vytváří nezaměnitelnou atmosféru domova.
Nemovitost je nyní ve stavu před rekonstrukcí, což vám dává jedinečnou možnost přizpůsobit si ji podle vlastních představ a potřeb. Můžete rozšířit dispozici a vytvořit si tak prostorný domov pro celou rodinu.

K domu náleží rozlehlá zahrada o rozloze 279 m2, která poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro relaxaci i pěstování vlastních plodin. Celková plocha pozemku činí 555 m2.

Součástí pozemku je také stodola a hospodářské stavení, které můžete využít jako dílnu, sklad nebo je přeměnit na místo pro posezení s přáteli u grilu.

Dům je napojen na obecní vodovod a plynovod, což zajišťuje snadnou dostupnost těchto důležitých služeb. V domě se v současné době nenachází koupelna, ale při rekonstrukci je možné ji snadno vybudovat a napojit na obecní kanalizaci. Tato úprava výrazně zvýší hodnotu a užitnost nemovitosti.

Tato nemovitost je vhodná jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační účely. Představuje zajímavou investiční příležitost s potenciálem zhodnocení. Díky napojení na obecní sítě a možnosti vybudování koupelny se tento dům stává ještě atraktivnější volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení v krásném prostředí. Rekonstrukce vám umožní vytvořit si domov přesně podle vašich představ.

Zavolejte a domluvte si prohlídku, jsem připravena zodpovědět všechny vaše dotazy a pomoci vám s případným financováním této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Bohdalov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
555 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Gabriela Kletečková

Gabriela Kletečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bohdalově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu