Prodej zahrady, Břeclav, 1785 m2 (ID: 3598204)

Břeclav

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Břeclavi

Informace k pozemku

Hledáte oázu klidu, kde můžete uniknout od každodenního shonu a plně si užívat relaxaci a přírodu? Představujeme Vám tuto výjimečnou nabídku v malebné lokalitě Břeclav u Letiště.

Tato nádherná zahrada o rozloze 1785 m2 Vás okouzlí svým pečlivě udržovaným stavem. Nachází se na konci rekreační části, což zajišťuje naprostý klid a soukromí. V zahradě naleznete vzrostlé ovocné stromy, vinici a především jedinečný rybník, který tvoří dominantu celého pozemku.

Součástí pozemku je také moderní mobilheim o dispozici 3+kk, který je kompletně zateplený, a tedy vhodný k celoročnímu užívání. Mobilheim disponuje prostornou terasou, kde můžete trávit příjemné chvíle s rodinou a přáteli. K tomu všemu je k dispozici také výřivka, která Vám zajistí dokonalé uvolnění po náročném dni.

Podle platného Územního plánu města Břeclavi je pozemek veden jako „Území určené k individuální rekreaci“ s možností stavby do velikosti až 80 m2. To znamená, že máte možnost zde v budoucnu vybudovat i větší rekreační objekt dle Vašich představ.
Lokalita nabízí dostupnost veškeré občanské vybavenosti a zároveň klidné prostředí pro Váš odpočinek. Na pozemku je vlastní přípojka 230/400 V, což Vám zajistí dostatek energie pro veškeré Vaše potřeby. Na pozemku se nachází také 3 m3 septik a kopaná studna.

Jedinečná nabídka zahrady s mobilheimem a vlastním rybníkem za cenu 2 900 000 Kč je příležitostí, kterou byste si neměli nechat ujít. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku této výjimečné nemovitosti.
Těšíme se na Vaši odpověď a na možnost Vám tuto nádhernou nemovitost osobně představit.

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Břeclav
ID
00081
Plocha nemovitosti
1785 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY JANDA

Pod Kaštany 2287/14, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Vojtěch Janda

Vojtěch Janda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Břeclavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu