Pronájem garážového stání, Beroun - Beroun-Město, Okružní, 15 m2 (ID: 3600336)

Okružní, Beroun, okres středočeský kraj, Beroun-Město

2 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné 2000,- (čtvrtletně 6.000,-) , provize RK 2000,-Kč)

Prémioví partneři v Berouně

Informace k nemovitosti

Realitní kancelář ERA ONE Beroun nabízí k pronájmu parkovací stání v podzemí novostavby bytového domu v centru Berouna v těsném sousedství nové čtvrti Berounská Brána.

Parkovací místo číslo 11 je umístěno v podzemí bytového domu, je přístupné přes čip a roletová vrata a celý prostor podzemního parkoviště je hlídán kamerami.

LOKALITA
Bytový dům BD Mototechna nabízí kvalitní a klidné bydlení a parkování v centru královského města Berouna. Lokalita se vyznačuje všemi výhodami významného centra Středočeského kraje na dálniční komunikaci D5.
Město Beroun i umístění lokality je charakterizováno výbornou dostupností po loni rekonstruované D5 nejen do Prahy Zličína – stanice metra Zličín (18 km) či na letiště Václava Havla (25 km) ale i dobrou dostupností dalších důležitých komunikací.
Významnou výhodou v porovnání s jinými bytovými projekty v okolí Prahy je občanská vybavenost města Berouna, ve kterém se nachází úplná nabídka škol, veškerých služeb a bohatého kulturního a sportovního vyžití. Projekt navazuje na královské město Beroun s historickým centrem s mnoha hospůdkami a restauracemi s typickou českou nebo mezinárodní kuchyní. Město disponuje mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, on-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6 km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21 km), Nižbor (11 km) nebo Křivoklát (23 km).

Cenové podmínky pronájmu:
Měsíční nájemné 2.000,-/měsíc, 6.000,-Kč/čtvrtletně
Provize realitní kanceláře 2.000,-

Parametry nemovitosti

Cena
2 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné 2000,- (čtvrtletně 6.000,-) , provize RK 2000,-Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Okružní, Beroun, okres středočeský kraj, Beroun-Město
ID
059N057059
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
15 m2
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
2128 m2
Podlahová plocha
15 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
67 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Patrik Brodan

Patrik Brodan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu garážových stání v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu