Prodej bytu 3+1, Kublov, 80 m2 (ID: 3600339)

Kublov, okres středočeský kraj

3 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 245 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu včetně advokátní úschovy kupní ceny)

Prémioví partneři v Kublově

Informace k bytu

Realitní společnost ERA ONE Brodan a Kutzendörfer nabízí v exkluzivním zastoupení majitele k prodeji bytovou jednotku 80m2 o dispozici 3+1 s lodžií a samostatnou garáží 16m2 v klidném prostředí obce Kublov na začátku Křivoklátského hvozdu.
Byt je ve stavu k rekonstrukci, je umístěn v 1. nadzemním podlaží cihlové budovy a je orientován na jihozápad a severozápad.
Současná dispozice - kuchyně, obývací pokoj, ložnice se vstupem na lodžii, dětský pokoj, komora či šatna, koupelna, WC, předsíň a prostorná chodba.
Příslušenstvím k bytu je dále sklepní kóje, sklad paliva a samostatná garáž o výměře 16m2. Byt má nová plastová okna, garáž nová vrata na dálkové ovládání, je vyvložkován komín a provedeny nové stoupačky. Byt má nový kotel na tuhá paliva, který zajišťuje vytápění bytu s rozvodem do ústředního topení.
V obci Kublov je zajištěna částečná občanská vybavenost, obchod, mateřská škola, a restaurace. Základní škola a lékař je dostupný v okolních obcích Broumy a Žebrák.
Jedná se o velmi klidnou lokalitu umístěnou v Křivoklátských lesích s velmi dobrou dostupností do měst Beroun s dojezdem do 20 minut a Praha s dojezdem do 40 minut po dálnice D5.
Zajistíme Vám výhodné financování koupě bytu za nejvýhodnějších podmínek na trhu.
Dovoluji si vás pozvat na prohlídku tohoto zajímavého bytu a těším se na osobní setkání s vámi. Rád vás nejenom provedu, ale samozřejmě poskytnu veškeré další informace a zodpovím dotazy. Neváhejte mne kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu včetně advokátní úschovy kupní ceny
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Kublov, okres středočeský kraj
ID
059N057792
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
96 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
205 m2
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Michal Kutzendörfer

Michal Kutzendörfer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kublově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu