Prodej rodinného domu, Ruda, Mlýnská, 282 m2

Mlýnská, Ruda

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(včetně právního a hypotečního servisu)

Prémioví partneři v Rudě

Informace k domu

Hledáte velký dům se zahradou, bazénem, garáží v dobré dojezdové vzdálenosti do Prahy, Kladna, Rakovníka? Pak vás možná zaujme prodej domu v Rudě u Nového Strašecí, na adrese Ulice Mlýnská č. p. 222, okres Rakovník.

Nemovitost je vhodná pro větší rodinu, vícegenerační bydlení, popřípadě je zde možné skloubit i s menším podnikáním.

Jedná se o třípodlažní rodinný dům vystavěný v 80.tých letech z prefabrikovaných panelů vyráběných Prefou Hýskov v Rynholci.

Po vstupním schodišti se dostaneme do předsíně se šatnou, pak vstupní hala s otevřeným schodištěm do patra i suterénu.

V přízemí se spojovací chodbou dostaneme do kuchyně se spíží, obývacího pokoje s krbem, jídelnou s balkonem, pokoje, koupelny a samostatného WC.

Patro je dispozičně řešeno jako 3+1. Velkým benefitem je zde terasa, která byla před několika lety zastřešená a prosklená, takže se zde nabízí využití pro zimní zahradu. Ze zimní zahrady se po dřevěném schodišti dostaneme i do půdních prostor.

V suterénu je dostatek prostoru pro garáž, dílnu, saunu, sklad, technické zázemí pro tepelné čerpadlo a příslušenství pro solárními panely umístěnými na střeše domu.

Na zahradě je vybudovaný krytý bazén, zahradní domek, garáž a skleník. Vše ale bude vyžadovat trochu renovace a šikovné ruce.

Dům je napojen na vodu ze studně, přípojka na vodovod je na hranici pozemku. Odpadní vody jsou svedeny do jímky, obecní kanalizace je také k dispozici.

V obci Ruda je prodejna COOP, hostinec, obecní úřad, hřiště, mateřská škola. V okolí se nachází několik rybníků a smíšené lesy, které jsou rájem houbařů. Funguje zde jezdecký klub.
Veškerá občanská vybavenost v nedalekém Novém Strašecí.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a hypotečního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Mlýnská, Ruda
ID
0023-NP08043
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
187 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
282 m2
Plocha nemovitosti
1044 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Květuše Kostelecká

Květuše Kostelecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudě (okr. Rakovník)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu