Prodej bytu 4+1, Hanušovice, 500 m2

Hanušovice

5 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 926 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hanušovicích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Usedlost ve Vysokých Žibřidovicích – Vaše Oáza Klidu a Pohody
Toužíte po místě, kde můžete skutečně vypnout a užívat si krásy okolní přírody? Nabízíme Vám jedinečnou usedlost ve Vysokých Žibřidovicích, která kombinuje komfort moderního bydlení s kouzlem venkovského života.
Proč právě Vysoké Žibřidovice? Tato malebná obec je obklopena krásnými lesy a loukami, které poskytují nespočet příležitostí pro procházky, cykloturistiku či houbaření. Zdejší čistý vzduch a klidné prostředí jsou ideální pro rodinné bydlení, relaxaci a únik od každodenního shonu.
Dům a jeho vybavení:
Stav domu: Dům je pravidelně a kvalitně udržován, což prokazuje jeho současný stav. Je připraven k okamžitému nastěhování.
Střecha před renovací: Materiál na opravu střechy je již připraven, což umožňuje novým majitelům snadnou a rychlou renovaci dle vlastních představ.
Komfortní vytápění: Nový komín a kotel na tuhá paliva se zásobníkem poskytují efektivní a spolehlivé vytápění během chladných měsíců.
Podsklepení: Dům je podsklepený, což poskytuje dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.
Velká půda: Nabízí potenciál pro případné vestavby, což umožňuje rozšířit obytný prostor podle vlastních představ.
Inženýrské sítě: Dům je připojen na vodovodní řad, kanalizaci a elektřinu, což zajišťuje komfortní a bezstarostné bydlení.
Rozlehlá zahrada: S plochou 1909 m² nabízí zahrada mnoho možností pro zahradničení, odpočinek nebo rodinné aktivity. Můžete si zde vytvořit vlastní zahradní ráj, kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
Tato usedlost ve Vysokých Žibřidovicích je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení v krásné přírodní scenérii.
Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací či prohlídku místa. Rádi vám poradíme i s financováním.

Parametry bytu

Cena
5 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Hanušovice
ID
0116
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
500 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Michal Kleštinec

Michal Kleštinec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Hanušovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu