Pronájem obchodního prostoru, Ostrava, Šalounova, 77 m2

Šalounova, Ostrava

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby a elektřinu)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní či komerční prostor v Ostravě Vítkovicích, o celkové výměře 77 m². Prostor se nachází v přízemí cihlového domu na ulici Šalounova, v centru Ostravy Vítkovic. Je rozdělen na obchodní část a skladový prostor, k dispozici je také WC.
Tento prostor je ideální pro dodavatele nebo internetové obchody, které potřebují skloubit kanceláře a zázemí logistiky, nebo pro osobní prodej. Dříve zde byla zavedená prodejna autodílů, která se přemístila do větších prostor. Vjezd a přístup autem pro vyložení a naložení zboží je plnohodnotně zajištěn. Parkování je možné před budovou, což usnadňuje dostupnost pro vaše zákazníky nebo obchodní partnery.
Umístění prostoru poskytuje výbornou dopravní dostupnost a viditelnost, což je ideální pro obchodní činnost. Prostor je připraven k okamžitému užívání a může být přizpůsoben vašim konkrétním potřebám.
Měsíční nájemné je uvedeno bez služeb, elektřiny a DPH. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši dvou nájmů a poplatek pro realitní kancelář činí jeden měsíční nájem.
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti budovy (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.
V případě zájmu o více informací nebo pro sjednání osobní prohlídky, neváhejte kdykoliv kontaktovat makléřku na uvedených kontaktech.





















Parametry nemovitosti

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby a elektřinu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Šalounova, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Slezské reality

Slezské reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava, Moravská Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Renáta Mandincová

Renáta Mandincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu