Prodej ubytování, Strmilov, Kunžatecká, 288 m2

Kunžatecká, Strmilov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Prémioví partneři v Strmilově

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný penzion s dlouholetou tradicí v obci Strmilov, okres Jindřichův Hradec.

V penzionu se nachází celkem čtyři apartmány, dva v přízemí a dva v podkroví z nichž jeden je před dokončením. Na penzion dále navazuje dřevostavba bungalovu o dispozici 2+1 s krytou pergolou a garážovým stáním. Další velká část půdy může být taktéž využita pro vybudování dalších apartmánů. Celkově je k dispozici 17 lůžek.

Každý apartmán má svůj vlastní vchod. Mezi apartmány jsou dveře, které se můžou uzamknout nebo můžou být apartmány průchozí. Ze dvora je točivé schodiště na terasu se zábradlím, kam se vstupuje do samostatného apartmánu III. V každém apartmánu je vybavená kuchyňská linka a sociální zařízení oddělené chodbou od pokojů (zvlášť koupelna a WC).

Dům je možné vytápět kombinovaným plynovým kotlem nebo automatickým eko kotlem. Teplo v domě lze řídit na dálku pomocí digitálních thermohlavic a řídící jednotky. Na pozemku je vlastní studna.

Na penzion navazuje velká zahrada, na které se nachází zastřešený bazén, dětské hřiště, garáž na úschovu kol, zahradní chatka s posezením a grilem. Dále je zde provozováno rychlé občerstvení s krytým posezením pro hosty. Strmilov se nachází v takzvané oblasti Česká Kanada. Okolí nabízí krásnou přírodu, spoustu kulturního i sportovního vyžití.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
18. 7. 2024
Adresa
Kunžatecká, Strmilov
ID
8317
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
288 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
390 m2
Plocha nemovitosti
1956 m2
Plocha zahrady
1511 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Markéta Šimečková

Markéta Šimečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Strmilově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu