Prodej bytu 1+kk, Hluboká nad Vltavou, Munická, 42 m2

Munická, Hluboká nad Vltavou

3 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 049 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hluboké nad Vltavou

Informace k bytu

Tato nabídka je pro všechny, kteří si touží pořídit byt o dispozici 1+kk v Hluboké na Vltavou a chtějí si užívat veškerý komfort a výhody moderního bydlení. V novostavbě v těsné blízkosti Munického rybníka pro vás přesně takový byt mám.

Jednotka je situována v prvním patře moderního bytového domu, který nese název VilaDomy Hluboká. Tento čerstvě kolaudovaný projekt sestává ze dvou identických domů, kdy v každém z nich se nachází 8 bytových jednotek a dále jedno garážové podzemní podlaží s 9 parkovacími stáními.

Ať už jste jednotlivec, mladý pár, nebo investor, jenž bude byt dále pronajímat, tak jistě oceníte, že vše je kompletně zařízeno a připraveno k okamžitému nastěhování. Byt disponuje plochou 34 m2. Kuchyňská linka je plně vybavena veškerými spotřebiči. K dispozici je indukční deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba a dokonce i myčka na nádobí. Otop celého bytu je řešen podlahovým vytápěním. Koupelna s toaletou je zařízena praktickým sprchovým koutem, topným žebříkem, umyvadlem a přípojkou na pračku. Nad rámec uvedené plochy dále náleží k bytu téměř 6 metrový balkon. Ideální místo na šálek ranní kávy. O dostatek úložných prostor se stará ještě 2 metrová sklepní kóje a komfortní parkování pak zajištuje garážové stání. Celý dům je osazen kamerovým systémem.

Veškeré benefity a nespočet možností, kterými toto místo disponuje jistě nemusím dlouze představovat. Každý si zde přijde na své a blízkost kultovního zámku Hluboká pak pouze podtrhává jedinečnost této lokality. Docházková vzdálenost do přírody, ale současně skvělá dopravní obslužnost, autobusová zastávka, supermarket a další služby občanské vybavenosti.

Pokud si tedy toužíte splnit sen o vlastním bydlení, hledáte vhodnou investiční příležitost, nebo si chcete vytvořit víkendové zázemí v místě, které nabízí nespočet kulturních i sportovních aktivit, tak mi zavolejte a já se na vás budu těšit na prohlídce. Mějte se fajn!

Parametry bytu

Cena
3 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Munická, Hluboká nad Vltavou
ID
12847
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
34 m2
Patro
2. z 4
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
328 m2
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. František Mach

Ing. František Mach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Hluboké nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu