Prodej rodinného domu, Statenice, K Chotolu, 110 m2

K Chotolu, Statenice

12 990 000 Kč HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Statenicích

Informace k domu

Komfortní bydlení na dosah Prahy

Hledáte komfortní bydlení v moderním pojetí a kvalitě hned u Prahy? Pak tu máme pro vás něco ideálního. A navíc se super výhledem na jižní stranu. Novostavba komorního projektu pouze dvou rodinných domů v malebné obci Statenice prakticky na dosah Prahy a přitom v prostředí plném zeleně a soukromí. Představte si, jak přijedete po dlouhém dni z práce, zaparkujete na jednom ze dvou parkovacích stání a vejdete do domu. Projdete prostorným obývacím pokojem a vyjdete na vysutou terasu o velikosti přes 25 m², kde se usadíte a při západu slunce si u rozpáleného grilu vychutnáte západ slunce. Pak se odeberete do patra, kde na vás čekají tři ideálně veliké ložnice a po sprše se odeberete na kutě. Připravili jsme pro vás zkrátka ideální bydlení. Pro vaše pohodlí vytápíte tepelným čerpadlem podlahu v celém domě, na jih jsme nainstalovali elektrické předokenní žaluzie Vekra, komín pro budoucí krb (v režii kupujícího) a mnoho dalšího.
75 metrů od domu najdete autobusovou zastávku, odkud dojedete za 12 minut na stanici metra Bořislavka a hned vedle ní jsou i potraviny pro pohodlný nákup. Statenice mají celkově skvělou vybavenost a našlo zde již mnoho lidí svůj ideální domov.
Pojďte se se mnou na něj podívat a najít svůj domov.
A skvělá zpráva na konec. Máme již zkolaudováno, takže se můžete brzy stěhovat.

Parametry domu

Cena
12 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
K Chotolu, Statenice
ID
0708
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
70 m2
Plocha nemovitosti
200 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

David Pátek

David Pátek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Statenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu