Prodej chaty, Malíkovice, 50 m2 (ID: 3603398)

Malíkovice

2 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Malíkovicích

Informace k domu

Nabízíme ke koupi dvoupodlažní, zděnou, podsklepenou chatu (zahradní domek) s užitnou plochou 48 m2 na vlastním pozemku se vzrostlými okrasnými stromy a keři o výměře 434 m2, v zahrádkářské osadě na okraji obce Malíkovice. Zahrádkářská osada Sádek se nachází na klidném místě, v těsném sousedství lesa, na pomezí přírodního parku Džbán.

Do chaty je zaveden vodovod (na zimu se vypíná, cca 3 měsíce), elektřina 230 V, odpady svedeny do jímky. Na zalévání zahrady se využívá dešťová voda svedená okapy do huntu. Částečně zatepleno. V přízemí chaty se nachází veranda, obývací místnost s kuchyní a toaleta. Vytápění kamnami na pevné palivo. V patře je pak místnost na spaní a lodžie. Prostorný sklep. Možnost parkování přímo na vašem pozemku či před vratami zahrádkářské kolonie.

Zahrada kolem chaty má okrasný i užitkový charakter. K dispozici je venkovní posezení, tábořiště, dvě kůlny na úschovu dříví a sekačku trávy, skleník. Zastavěná plocha chaty činí 28 m2.

Obec Malíkovice se rozkládá v severozápadní části okresu Kladno mezi obcemi Drnek a Řisuty - cca 7 km západně od města Slaný, 13 km od Kladna, 30 min od okraje Prahy a pouhých 8 km od nájezdu na D6. Autobusové spojení do Kladna, Slaného a do Prahy (nádraží Veleslavín) pouze 1 hod. (vozem 30 min.). V obci Malíkovice je základní vybavenost, restaurace, revitalizovaný rybník vhodný ke koupání a rybolov. Nemovitost je vhodná pro sezónní zahrádkaření a rekreaci.

Uvedená cena obsahuje provozi realitní kanceláře, advokátní servis a je tedy pro kupující již konečná.
Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte makléře.
Mapa zde: https://mapy.cz/s/nezokabelo

Parametry domu

Cena
2 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Malíkovice
ID
0023-NP08055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
48 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
434 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Mgr. Roman Bezděk

Mgr. Roman Bezděk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Malíkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu