Prodej vily, Vranov nad Dyjí, Bělidla, 400 m2 (ID: 3603435)

Bělidla, Vranov nad Dyjí

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc

(v ceně není zahrnuta provize ve výši 3% z kupní ceny)

Prémioví partneři v Vranově nad Dyjí

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji Villu Ida ve Vranově nad Dyjí v kouzelném místě u řeky s výhledem na zámek nad skálou.
Jedná se o budovu v samém středu města a přesto v klidném a romantickém zákoutí ohbí řeky Dyje. Objekt v tomto roce prošel rekonstrukcí a nabízí šest apartmánů se společnou zahradou, kde si každý najde to své – odpočinek pod pergolou, slunění na mole, osvěžení v řece nebo jen rozjímání se sklenkou vína s malebným výhledem.
Každý apartmán je jiný a má své zázemí, vybavená kuchyňská linka, koupelna a WC je samozřejmostí.
V nepříznivém počasí lze využít společenskou místnost v podkroví.
Objekt je plně funkční a v provozu. Na pozemku je příprava pro saunu, přístavek se skladem pro zahradní techniku a uzamykatelná kolárna. Součástí nabídky je také navazující pozemek s rodinným domem, který není užíván a je určen k rekonstrukci. Pozemek za domem přístupný průjezdem nabízí zpevněné místo z lomeného kamene pro parkování aut návštěvníků.
V okolí vily najdete i další turisticky zajímavá místa - národní park Podyjí, hrad Bítov, zříceninu Cornštejn nebo Vranovskou přehradu, kde si užijete plavbu lodí či jiné vodní atrakce.
Cena je včetně veškerého vybavení.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně není zahrnuta provize ve výši 3% z kupní ceny
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Bělidla, Vranov nad Dyjí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
821 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 76 lidí

Prodejce

Michaela Kaděrová

Michaela Kaděrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Vranově nad Dyjí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu