Pronájem bytu 3+kk, Ostrava, Hasičská, 72 m2

Hasičská, Ostrava

21 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(parkovací stání není v ceně nájmu - 1000 Kč)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k pronájmu, v případě zájmu je možný i odkupu, byt o velikosti 3+kk o ploše 72,5 m2 na adrese Hasičská 46a situovaný v Bytovém komplexu REZIDENCE PARK HRABŮVKA v samotném srdci městské části Ostrava-Hrabůvka. Dům je výborně dopravně dostupný, přitom v klidné a bezpečné lokalitě. K dispozici jsou základní služby včetně obchodů, restaurace a sportovního vyžití. Milovníci přírody jsou za 30 minut na parkovišti pod Lysou horou. Jen 10 minut pěšky trvá cesta do Bělského lesa, které je ideálním místem na procházky, běh i cyklistiku. Nedaleko se také můžete napojit na cyklostezku vedoucí k řece Ostravice.
Byt se nachází v 3.NP s krásným výhledem do vnitrobloku, kde je odpočinková zóna obklopená množstvím zeleně, privátní park slouží rezidentům objektu primárně k rekreaci. Dům je bezbariérový.
Jednotku tvoří dvě samostatné místnosti, obývací pokoj s kuchyní s plně vybavenou kuchyňskou linkou, chodba, WC a koupelna se sanitární keramikou včetně baterií. V každé místnosti jsou přisazená stropní světla. K bytu přináleží skladová kóje na patře domu (2,5 m2), balkón o rozloze 4,65 m2 a jedno parkovací stání.
Objekt je napojen na CZT a je v energetické třídě B.

Parametry bytu

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
parkovací stání není v ceně nájmu - 1000 Kč
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Hasičská, Ostrava
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Michaela Kaděrová

Michaela Kaděrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu