Prodej výrobních prostor, Podolí, 1233 m2

Podolí

46 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 219 222 Kč /za měsíc

(+ DPH v zákonné výši)

Prémioví partneři v Podolí

Informace k nemovitosti

V Podolí nad Olšavou, v těsné blízkosti Uherského Hradiště, vyrostla nová výrobní hala.

Je volná a je pro Vás připravena ke koupi!

Hala poskytuje kompletní prostor a podmínky pro provoz celé firmy. Kombinuje v sobě dvoupodlažní výrobní prostory, dílny, sklady a nadstandardní administrativní zázemí včetně sociálních zařízení (s tím, že část těchto prostor je nyní zařízena jako byt, ale i ten je možné budoucím vlastníkem využít jako kanceláře).

Prostor je vhodný pro drobnější výrobu. Dovedeme si představit, že se zde budou vyrábět součástky na CNC strojích, frézkách, pilkách a 3D tiskárnách. Prostor je vhodný například pro elektrotechnickou výrobu, jako například výroba čipů.

Hala je koncipována velmi moderně a při její stavbě bylo dokonale promyšleno fungování výrobní firmy. Příjezd do areálu směřuje k administrativní části budovy, moderně prosklené velkými hliníkovými výkladci a doplněné předsazenou fasádou, jež stíní a zastřešuje vstup. Na administrativu navazuje výrobní část a teprve v zadní části se nachází manipulační plocha s pojezdovou bránou.

Nedílnou součástí haly jsou též automatické předokenní žaluzie s větrným senzorem, kamerový systém, EZS a retenční nádrže sloužící k záchytu dešťové vody, jíž jsou následně splachovány toalety.

Před budovou najdeme 17 standardních parkovacích míst + jedno bezbariérové.

A pojďme se přesunout dovnitř.

Prostor přízemí, tedy 1.NP, disponuje veškerým technickým zázemím, pěti sklady, jídelnou s kuchyňskou linkou, šatnou, několika toaletami a umývárnami, výrobní dílnou a v neposlední řadě recepcí a kancelářemi vedení firmy.

Ve 2.NP je vystavěno pět dílen, čtyři kanceláře, technická místnost, samozřejmě sociální zařízení a odpočinková místnost.

Celý areál je již kompletně dokončen a je těsně před kolaudací.

K dispozici je Vám celková plocha cca 1.023m2 s rozměry 21,2x48,3m2.

Zastavěná plocha: 894,93 m2

Užitková plocha: 1232,79 m2

Obec Podolí se vyznačuje svou dokonalou strategickou polohou. Leží jen pár kilometrů od Uherského Hradiště, nadosah od Kunovic, které jsou známé leteckým průmyslem a dalšími strojírenskými firmami. Na opačnou stranu je to Uherský Brod se svou Zbrojovkou a konečně slovenská města Trenčín, Nové Město nad Váhom a další, pro něž je výrobní průmysl letitou tradicí. V těsné blízkosti obce vede trasa rychlostní silnice E50, která propojuje Brno s Trenčínem. Samozřejmostí je vlaková zastávka. Oboje tak zajišťuje výbornou dostupnost nejen pro nákladní dopravu, ale i pro zaměstnance firmy.

Parametry nemovitosti

Cena
46 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ DPH v zákonné výši
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Podolí
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
1233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Michal Kolář

Michal Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Podolí (okr. Uherské Hradiště)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu