Prodej rodinného domu, Čestice, 230 m2

Čestice

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(Financování zajistíme bezplatně s garancí vrácení rezervační zálohy.)

Prémioví partneři v Česticích

Informace k domu

Předmětem prodeje je dvoupodlažní rodinný dům, který byl přestavěn a rekonstruován v roce 1980 na dvougenerační. Na rozsáhlém pozemku o výměře 3.742 m2 se nachází stavba stodoly s dílnou a dvěma garážemi. Nabízí se zde možnost rozparcelování pro následnou výstavbu. Zastavěná plocha rodinného domu činí cca 183 m2 a zastavěná plocha druhé budovy je cca 108 m2.
Dispozice:
- Přízemí domu je řešeno jako 4+1 s kotelnou, prádelnou, spíží, koupelnou a záchodem.
- Ve druhém patře je prostor řešen jako 3+1 s koupelnou, samostatným záchodem, 2 spížemi a vstupem na půdu. Balkon je přístupný jak z ložnice tak z obývacího pokoje a z chodby je vstup na prostornou terasu.
Rodinný dům je zděný, bez podsklepení, dvoupodlažní s nevyužitým půdním prostorem. Střecha je eternitová s oplechováním. Okna jsou dřevěná. Je zde zaveden plyn. Vytápění je řešeno kotlem na TP a plynovým kotlem. Odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Voda je jak z obecního vodovodu tak z vlastní studny.
Druhý objekt je zděný se sedlovou střechou s krytinou z pálených tašek. Je rozdělen na 3 části - dílna a 2 prostorné garáže.
Pozemky jsou rovinaté a jejich plocha je rozdělena na funkční zóny - relaxační část obehnaná vzrostlými stromy a keři, užitková část s původními skleníky, hospodářská část s kurníky a okrasná část s ovocnými stromy a skalkou.
Výhodná poloha domu - 20 min. od Kvasin, 10 min. od Kostelce nad Orlicí, 30 min. od Hradce Králové a jen 15 min. od Rychnova nad Kněžnou.
Prohlídky jsou možné po předešlé domluvě, od nemovitosti mám klíče. Rezervační záloha ve výši 400.000,-Kč je započtena na úhradu kupní ceny. Cena zahrnuje kompletní právní servis, advokátní úschovu kupní ceny, kolky pro KN i provizi RK.
Do doby vyhotovení PENB ze zákona uvádíme nejhorší energetickou náročnost "G".

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Financování zajistíme bezplatně s garancí vrácení rezervační zálohy.
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Čestice
ID
200724
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
292 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
3742 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Klára Špetlová

Klára Špetlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Česticích (okr. Rychnov nad Kněžnou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu