Pronájem rodinného domu, Hřebeč, Polní, 224 m2 (ID: 3605003)

Polní, Hřebeč

55 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky + poplatek RK)

Prémioví partneři v Hřebči

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu nádherný rodinný dům o dispozici 5+1 s užitnou plochou 224 m², nacházející se na pozemku o rozloze 591 m². Tento patrový dům je šikovně situován na rohovém pozemku s krásnou a udržovanou zahradou. Zahrada nabízí bazén, posezení na terase, prostor pro relaxaci, zimní zahradu a parkovací stání pro dvě auta. Vzrostlé dřeviny kolem pozemku zajišťují nájemcům dostatek soukromí.

Dispozice domu je rozložena do dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží. V 1. NP se nachází obývací pokoj se zimní zahradou a vstupem na zahradu, jídelní kout, kuchyň, pracovna, koupelna a samostatné WC. 2. NP nabízí tři ložnice, z nichž dvě mají výhled do zahrady, a koupelnu s vanou a WC. V suterénu se nachází prádelna, odpočinková místnost se saunou, dílna a posilovna (bez vybavení) se zrcadlovou stěnou.

Vjezd na pozemek zajišťují vrata na dálkové ovládání. Při stavbě domu byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů, což se projevuje i ve vestavěných skříních na míru, které zajišťují dostatek úložného prostoru po celém domě. Venkovní fasáda je vyvedena v anglickém stylu z lícových cihel, což dodává domu elegantní vzhled. Nemovitost je zabezpečena alarmem a kamerovým systémem Jablotron, který lze ovládat z chytrého telefonu.

Obec Hřebeč je malebná vesnice poblíž Prahy a Kladna, známá svou klidnou atmosférou a přátelským prostředím. Nabízí základní občanskou vybavenost, včetně obchodů, školky, školy, pošty a zdravotního střediska. Obec poskytuje také různé sportovní a kulturní aktivity. Dobrá dopravní dostupnost do Prahy i Kladna je zajištěna jak veřejnou dopravou, tak rychlou automobilovou dostupností. Hřebeč je vzdálena 15 minut od Prahy po dálnici D7 a 5 minut od Kladna.

Měsíční nájemné činí 55.000 Kč + související měsíční poplatky. Jistota (kauce) je ve výši 80.000 Kč.

Počátek nájmu je možný ihned.

Pro více fotografií navštivte inzerci na stránkách Remax: https://www.remax-czech.cz/reality/detail/393494/pronajem-domu-224-m2-hrebec

Tento dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlné a klidné bydlení v krásném prostředí s výbornou dostupností do Kladna a Prahy. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto úžasného domu.

Parametry domu

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky + poplatek RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Polní, Hřebeč
ID
0023-NP08056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
591 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Helena Pinďáková

Helena Pinďáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Hřebči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu