Prodej chalupy, Mišovice, 170 m2

Mišovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK)

Prémioví partneři v Mišovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji původní chalupu v jižních Čechách v okrese Písek, která se nachází přímo v obci Mišovice nedaleko města Čimelice. Tato nemovitost nabízí ideální kombinaci pro rekreaci i trvalé bydlení. Dům se nachází na samostatné parcele s větší zahradou, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, venkovní aktivity, možnost pěstování ovoce a zeleniny, popř. i chov menších zvířat.

Chalupa disponuje verandou a následně chodbou, která umožňuje vstup do všech místností. Součástí obytného prostoru je samostatná kuchyň s plně funkční původní pecí. Z kuchyně je přístup do špajzu, který slouží ke skladování potravin. Původní pec je propojená s prostorným obývacím pokojem umístěným na jihovýchod. Chodbou se dále vstupuje do koupelny, kde je umístěné WC, umyvadlo a rohový sprchový kout. Posledním pokojem je velmi prostorná ložnice s oknem na východ. Poslední dveře z chodby vedou na půdu, kde je možnost budoucího podkroví. Celková zastavěná plocha činí 226m² a užitná plocha 170m², což poskytuje dostatek prostoru nejen pro pohodlné bydlení, ale i další vyžití (dílna, sklad, ateliér,..). K dispozici je také garáž pro jedno vozidlo.

Nemovitost je orientována na jihovýchod, což zajišťuje dostatek slunečního světla během dne. Objekt využívá vodu z vlastní studny, která je pitná. Kanalizace je řešena septikem s trativodem. Topení zajišťuje lokální zdroj na tuhá paliva.

Okolí domu je klidné a ideální pro odpočinek či trávení volného času v přírodě na krásném jihočeském venkově. Dostupnost k nemovitosti je po zpevněné asfaltové cestě. V obci je také autobusová zastávka. Obec Mišovice je dobře přístupná jak z Prahy, tak z jižních Čech nebo Plzně. Okolí nabízí příjemné prostředí pro procházky či jiné venkovní aktivity.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností rekreace i trvalého bydlení v příjemném prostředí. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Mišovice
ID
8329
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
226 m2
Plocha nemovitosti
998 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Václav Musil

Václav Musil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Mišovicích?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu