Prodej rodinného domu, Janov nad Nisou, 388 m2 (ID: 3605503)

Janov nad Nisou

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nově nabízím na prodej skvělou příležitost nejenom pro investory ale i pro větší rodiny, které hledají ke koupi nemovitost, která je chytí za srdce a stane se na dlouhá léta středobodem veškerého rodinného dění. Jedná se o rodinný dům, který se pyšní svým umístěním v centru Janova nad Nisou s výhledem do údolí. Ranní káva na zimní či letní terase za zurčení horského potůčku, a pak jen vystoupit z domu a ocitnout se na svahu nebo cyklostezce. Večer si ugrilovat na zahradě, osvěžit se v bazénu, zahrát si kulečník a sledovat nádhernou krajinu a západ slunce se skleničkou vychlazeného vína – no není to pohádka?

Popis RD: Přístup k RD z roku 1930 je po asfaltové komunikaci.
Jedná se o samostatně stojící RD se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím pod sklonitou střechou. Na zahradě je velký bazén a venkovní sezení s možností grilování.

1.NP: hlavní vchod, vchod z přístavby, chodba se schodištěm, sklad, dílna, garáž, jídelna
(denní místnost), předsíň, spíž, kuchyň, toaleta, koupelna, 1x obytná místnost, prosklená terasa, sauna. Před vchodem venkovní pergola s krbem.
2.NP: chodba se schodištěm, 1 x toaleta, předsíň, koupelna, šatna, 3 x obytná místnost,
úklidová místnost.
Podkrovní byt 2+1: chodba se schodištěm, kuchyň, koupelna s toaletou, 2 x obytná místnost,
šatna, lodžie.

Objekt je zděný, založený na základových pasech, vodorovné konstrukce – sloupy trámové dřevěné, svislé konstrukce jsou masivní zděné v tl.50–70 cm. Stropy jsou trámové s podhledem. Střecha je sedlová z dřevěného vázaného krovu, krytina z asfaltových šablon. Klempířské prvky jsou provedeny z měděného a pozinkovaného plechu. Vnitřní omítky jsou štukové. Vnější omítka je dvouvrstvá stříkaná. Schodiště je kamenné a v podkroví dřevěné. Dveře jsou dřevěné plné. Okna jsou plastová s dřevěným dekorem osazená dvojskly. Podlahy obytných místností jsou převážně dřevěné s koberci. Podlahy ostatních místností jsou převážně z keramické dlažby. Vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva a tepelným čerpadlem vzduch-voda. Elektroinstalace je 220 a 380 V, hromosvod je proveden. Je proveden rozvod studené a teplé vody, ohřev vody el. bojlery + nově fotovoltaika. Objekt je napojen vodovodní přípojkou na vrtanou studnu, splaškové vody jsou likvidovány plastovým septikem přes zemní filtr do místní vodoteče.

Nízké provozní náklady: zálohy na elektřinu 3 500, -Kč/měsíc, uhlí cca 50 000, -Kč/sezona, odvoz komunálního odpadu cca 2 000, -Kč/rok.

Lokalita: Nabízejí se zde zejména výborné podmínky pro aktivní odpočinek a sportovní aktivity: jen 2 km vzdálený Ski Areál Severák, lanový park, cyklostezky, dětské hřiště, pumptrack atd. Ve městečku je veškerá občanská infrastruktura: autobusová zastávka, pošta, obecní úřad, zdravotní středisko, knihovna, policie, obchody, restaurace atd.

Ráda Vám pomůžu s financováním.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Janov nad Nisou
ID
0201-NP02825
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
388 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
388 m2
Plocha nemovitosti
870 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Tatiana Černická

Tatiana Černická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Janově nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu