Prodej chalupy, Verneřice, 131 m2

Verneřice, Rychnov u Verneřic

3 697 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 619 Kč /za měsíc

(Včetně všech administrativních, realitních a legislativních poplatků.)

Prémioví partneři v Verneřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Sedíte na zápraží, dýcháte čerstvý vzduch a koukáte do krajiny. Stromy kolem si jen tak šumí a v lískách za chalupou právě vychází slunce. Z vaší kávy nebo čaje ještě stoupá dým, zatímco ostatní za okny ještě spokojeně odfukují.

A pokud je za vámi náročný týden v práci, tak v tuhle chvíli moc dobře víte, proč jste právě tady. Na vaší chalupě.

Vyčistit hlavu, načerpat energii a být s vaší rodinou. Umíte si to představit? Přesně takhle to tady totiž může fungovat.

Vítejte v Rychnově u Verneřic, tedy mezi Litoměřicemi, Ústím nad Labem, Děčínem a Českou Lípou.

Právě v Rychnově najdete na krásném pozemku toto původní stavení, v současnosti obývané jako rodinná chalupa, postavená odhadem před 150 lety. Není obrovská, ale ani malá. Je právě tak akorát.

V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s jednoduchým kuchyňským koutem a kamny. Chodbu, koupelnu s toaletou a pětimetrový praktický sklípek, který je vždycky po ruce. A zvenku se chodí do prostorné garáže, kde je uskladněné zahradní i sportovní vybavení.

V patře, kam vystoupáte po pár „mlynářských“ schodech, jsou dvě velké ložnice a jedna místnost, které můžete vetknout jakoukoliv funkci. Může to být pracovna, ložnice, ale i trucovna pro puberťáky.

Jsme 600 m2 nad mořem, je tady krásně vlaho i ve chvílích, kdy dole ve městě panují třicítky. Za chalupou je plácek s posezením, kde můžete strávit večer s přáteli a soudkem chlazeného piva, něco dobrého si ugrilovat nebo jen tak rozjímat u ohně. Záleží na vás, jak to máte rádi. 

A v zimě? V zimě je tu „fakt“ sníh. Sněhulák, boby, koulovačka. A někdy taky lopata, abyste se pohodlně dostali do auta, když příroda přes noc nadělí sněhovou nadílku. Ale nejsou to Krkonoše, nemusíte se toho bát.

Tohle místo má prostě svoji romantiku. Pan majitel říká, že miluje ten „skoro horskej pocit“ a tu syrovost, která na vás dýchne hned, jak vystoupíte z auta.

Zahrada je záměrně přirozená a příliš nepěstěná, je tu spousta zákoutí, kde se děti vyblbnou a vy můžete s nimi. Celý pozemek je členitý a má přesně 2000 m2, takže když budete chtít, i vy si tu najdete svůj úkryt.

A když budete chtít mezi lidi, Rychnov vás přivítá s otevřenou náručí. Je to moc hezká vesnička, vine se líně podél cesty a místní „Rychnovská banda“ pořádá každý rok několik akcí, kde se seznámíte a zapadnete, pokud budete chtít.

Ale co vám budu povídat, je to lepší zažít, než si o chalupě, zahradě a vesnici nechat vyprávět. Tak jestli se vám chalupa líbí, zavolejte mi nebo napište a zajedeme se na ni spolu podívat.

Z Prahy jsme tu v klidu za hodinu a půl, z Litoměřic, z Ústí, z Děčína nebo z Lípy, doslova za pár chvil.

A mějte se moc dobře.

Parametry domu

Cena
3 697 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně všech administrativních, realitních a legislativních poplatků.
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Verneřice, Rychnov u Verneřic
ID
12881
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
114 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
96 m2
Podlahová plocha
131 m2
Plocha nemovitosti
2000 m2
Plocha zahrady
1904 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 51 lidí

Prodejce

Michal Souček

Michal Souček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Verneřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu