Prodej bytu 4+kk, Brno, třída Kpt. Jaroše, 133 m2

třída Kpt. Jaroše, Brno

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Designový byt promyšlený architektem do úplně posledního detailu se jako jediný rozkládá po celém 5. podlaží funkcionalistického bytového domu stojícího v ulici lemované stromořadím v prestižní čtvrti, v těsné blízkosti mnoha parků i středu města.
Novou dispozici uzpůsobenou potřebám větší rodiny tvoří obývací pokoj s otevřenou kuchyní a jídelnou, 2 dětské pokoje, hlavní ložnice, pracovna, 2 šatny, koupelna, samostatná toaleta, prádelna a zádveří. Obytný prostor je navíc rozšířen o 2 balkony – jeden orientovaný na východ do zeleného vnitrobloku a druhý na západ do ulice.

Kompletní a pečlivá rekonstrukce (včetně rozvodů vody, topení a elektra) byla dokončena v listopadu r. 2021. Interiér ozvláštňují odhalené betonové stropy ve výšce 3,3 m, stěrky Betonepox od firmy Němec a vložené moduly s kuchyní, koupelnou a šatnami. Nábytek v šatnách, kuchyni a koupelně vyrobila na míru brněnská rodinná firma Duro Design. Kuchyně je vybavena indukční varnou deskou se spodním odtahem Elica Nikolatesla, myčkou nádobí, elektrickou a mikrovlnnou troubou Electrolux a chladničkou AEG, varný ostrůvek má povrch z umělého kamene Technistone. Celý byt sjednocují olejované dubové bělené parketové podlahy bez prahů od společnosti Princ parket, k minimu rušivých prvků přispívají i bezfalcové dveře Dorsis s nadstandardní výškou 2,7 m a designovými klikami M&T. Eleganci interiéru podtrhují nová otopná článková tělesa z lakované oceli Isan - Atol v duchu 30. let a vypínače v antracitové barvě německé značky Jung. Na samostatné toaletě je sprchovací WC s teplou vodou. Stínění oken je řešeno interiérovými blackoutovými bílými roletami Varieta. Automatický přísun čerstvého vzduchu zajišťuje rekuperace Atrea rozvedená do všech místností. K bytu přísluší sklepní kóje. Výjimečný funkcionalistický dům s výtahem byl postaven koncem 30. let 20. století dle návrhu velice úspěšného architekta 20. století André Steinera, autora mnoha významných staveb.

Vynikající místo se nachází v krásné části města u parků Lužánky a Koliště i náměstí 28. října s parkovou úpravou, v pěším dosahu všeho potřebného. V okolí fungují mateřské a základní školy i gymnázium, kavárny, restaurace, obchody, lékařské služby, obchodní centrum IBC, Městské divadlo Brno a vnitřní i venkovní sportoviště. Výbornou dopravní dostupnost zajišťují trolejbusy, tramvaje a autobusy.

Podlahová plocha 133,47 m2, balkony 5,36 m2 a 4,02 m2.

Parametry bytu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
třída Kpt. Jaroše, Brno
ID
103514
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
133 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu