Prodej rodinného domu, Zlín, Borovicová, 149 m2 (ID: 3606325)

Borovicová, Zlín - Velíková

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlíně

Informace k domu

Realitka Green ® vám zprostředkuje prodej samostatně stojícího rodinného domu v žádané lokalitě Velíková, obec Zlín. Velíková je vesnice, část okresního města Zlín, asi 9 km na severovýchod od Zlína. Je zde evidováno 206 adres. Trvale zde žije 645 obyvatel. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě na pokraji obce, v blízkosti lesa. Nemovitost lze využít jak k bydlení, tak i k rekreaci. Dům lze přebudovat i na dvě bytové jednotky.

Celková plocha je 938 m2, z toho je 140 m2 zastavěná plocha a nádvoří a 798 m2 je zahrada. Pozemek je oplocen. Vstupní brána je připravena na elektrický pojezd. Příjezd k domu je po zámkové dlažbě, která je také pod přístřeškem a částečně za domem.

Dispozičně: 1. podlaží – vstupní chodba s krbem a udírnou, vstup do sklepa, koupelna s rohovou vanou společná s wc, prostorná kuchyň s jídelním koutem - včetně spotřebičů, velký slunný obývací pokoj situovan na jižní stranu a se vstupem na prostornou terasu, 1 pokoj, dále pak schodiště do patra. Ve 2. podlaží – chodba, koupelna s vanou společná s wc, 3× pokoj, 1 balkon.

Kolaudace přístavby proběhla v roce 2003. Zdivo smíšené - cihla, tvárnice, Ytong (vše zdokumentováno). Dům je podsklepený a napojen na veškeré inženýrské sítě + vlastní studna. Střecha - taška pálená, okna plastová, v předsíni dřevěná dvojitá, podlahy plovoucí a dlažba.

Součástí je také garáž pro dvě auta, která je napojena na vodu i elektřinu. Je zde možnost parkování i v přístřešku domu.

Vytápění a ohřev vody přes plynový kotel, s možností napojení kotle na tuhá paliva.

Nemovitosti se nachází v žádané lokalitě v blízkosti MHD. Přístupová cesta obecní asfaltová.

K dispozici ihned. V případě zájmu zajistíme výhodné financování.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Borovicová, Zlín - Velíková
ID
24058
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
178 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
149 m2
Plocha nemovitosti
938 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Lada Biernátová

Lada Biernátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu