Prodej chaty, Přemyslovice, 86 m2 (ID: 3606562)

Přemyslovice

2 540 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 105 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Přemyslovicích

Informace k domu

Nabízíme prodej velmi pěkné chaty s terasou v obci Přemyslovice, okr. Prostějov, která se nachází v klidné chatařské oblasti v blízkosti rybníka. Rybník je přístupný pro veřejnost s možností rybaření. Chata prošla v průběhu posledních 4 let kompletní, nákladnou rekonstrukcí, tyto investice činily cca 650.000 Kč. Chata se prodává vč. vnitřního vybavení a má betonový základ. Jsou zde nové rozvody vody, bojler na teplou vodu odpady, vše svedeno do septiku. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva. Elektroinstalace je v mědi.
Chata má vybudovanou novou studnu na pozemku včetně čerpadla a dalšího zařízení.
V suterénu se nachází koupelna, WC, společenská místnost, kuchyně a sklep, v 1. NP pak předsíň a obývací pokoj s velkou terasou, která nabízí krásným výhled do zahrady a okolí. Z pokoje vedou schody do podkroví, kde je umístěno 5 postelí.
Střecha je nová, s kompletním odvětráním a zateplením minerální vatou. Nová je také podlaha a venkovní modřínové zábradlí, kompletní obložení chaty včetně zateplení, oplechování včetně svodů a okapů. Okna jsou s izolačními skly. Pozemek je oplocený, má celkovou výměru 819m2 a rostou zde ovocné stromy jablka a švestky.
Svoz odpadu je zajištěn každý týden obecním úřadem.
Přemyslovice jsou obec s dobrou občanskou vybaveností. Je zde škola, školka, ordinace a dětský lékař, pila, zahradnictví, prodejna stavebnin a potraviny COOP. Další 2 prodejny potravin jsou otevřeny 7 dní v týdnu. Je zde fotbalové hřiště a dvě restaurace s bohatým kulturním programem. V nedaleké obci Stražisko je velké moderní koupaliště a v okolí zajímavé turistické trasy, např. Bělecký Mlýn, kde najdete mimo jiné i penzion s výbornou kuchyní.

Parametry domu

Cena
2 540 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Přemyslovice
ID
HRK24-14001
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
86 m2
Plocha nemovitosti
819 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Tamara Madrová

Tamara Madrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Přemyslovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu