Prodej rodinného domu, Sudějov, 172 m2

Sudějov

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sudějově

Informace k domu

Nabízíme prodej RD 6kk se zahradou a garáží v obci Sudějov u Uhlířských Janovic v okrese Kutná Hora. Malebný dům v klidné části obce byl zkolaudován v roce 2018. Dům disponuje 4 samostatnými místnostmi, (z toho jedné v přízemí), v podkroví velké obytné haly, v přízemí obývacím pokojem, který je propojen s kuchyňským koutem a vstupem na zastřešenou terasu až do prostorné vzrostlé zahrady, která obklopuje dům. Můžete ho využít i dvougeneračně. V přízemí domu je technická místnost s tepelným čerpadlem, ložnice, koupelna s toaletou, šatna. V patře jsou další 3 samostatné místnosti, obývací hala, koupelna s vanou a toaletou. Samostatně stojící garáž společně s domem vytvořili zádveří a tedy další terasu k posezení ve stínu.
Prostorná kuchyňská linka s kuchyňským ostrůvkem, vestavné spotřebiče, místo na lednici, myčka, indukční varná el. deska, digestoř, umyvadlo s výhledem do zahrady. Jídelní stůl společně s krbovými kamny propojuje obývací část k odpočinku celé rodiny. Výstupem na terasu jste v kontaktu s klidnou zahradou. Dům je napojen na veřejné rozvody elektro. Voda je čerpána z vlastní vrtané studny, (bude i vodovodní přípojka), dům má vlastní ČOV. Chcete-li bydlet v romantickém kraji obklopen lesy a přitom zůstat nadosah, zvolte prohlídku tohoto domu. Těšíme se na vás. Další foto i půdorys na našich stránkách.

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Sudějov
ID
N5159
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
100 m2
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
1044 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality NEBE

Reality NEBE

Choceradská 3216/42, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Helena Dobešová

Helena Dobešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sudějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu