Prodej bytu 5+kk, Sulice - Želivec, Kaštanová, 207 m2

Kaštanová, Sulice, Želivec

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sulicích

Informace k bytu

V rámci výstavby luxusního nízkoenergetického dvojdomu, nabízíme k prodeji dvě nadstandardní a zcela totožné byt. jednotky o celkové už. ploše 207 m2 a o dispozici 5+kk s terasou. Ke každému bytu náleží samostatná a oplocená zahrada o vel. 461m2. Jedná se o výjimečný projekt, který zcela odpovídá nejmodernějším trendům jak v oblasti energetických úspor, tak také v oblasti designu a kvality interiérového vybavení. Objekt je naprosto ideální pro rodiny s dětmi.

Jedná se o dvoupodlažní byt s terasou, balkónem, garáží a park st. Disponuje velkým obývacím pokojem s velkoplošným posuvným prosklením, mnoha úložnými prostory vč. šatny, spižírny nebo technické místnosti a čtyřmi prostornými pokoji. Čistá podlahová plocha bytu je 189m2 + terasa 18 m2.

V 1.NP se nachází vstupní chodba, garáž, koupelna s WC a sprchovým koutem, technická místnost, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu a zahradu. Ve 2.NP přístupném po schodišti ze spol. zóny se nachází soukromá část bytu. Jedná se o ložnici a další tři pokoje, z nichž dva mají přístup na balkon, dále je zde koupelna s WC a vanou a šatna.

Byt je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které výrazně šetří náklady na provoz bytu, jako rekuperace vzduchu, tepelné čerpadlo (vzduch-voda), podlahové vytápění v celém bytě, kvalitní obvodové zdivo s nadstandardním zateplením. Samozřejmostí budou i přípravy na venk. žaluzie, zabezpečení, klimatizaci, Fotovoltaické panely a bateriové úložiště.

Velkou předností projektu je možnost vybrat si z široké nabídky standardního vybavení ve vysoké kvalitě. Jedná se zejména o výběr dlažeb, obkladů, podlah, sanitární techniky (umyvadla, vany, sprchové kouty, závěsná WC), dveří a zárubní. Do dokončení hrubé stavby je zde i možnost dispozičních úprav bytu. Součástí ceny jsou plovoucí podlahy, interiérové dveře a zárubně, kompletní vybavení koupelen a WC, veškeré instalace, vč. zásuvek, vypínačů, vývodů dat. zásuvek ve všech pokojích, dřevěná okna se zvýšenou tepelnou a zvukovou izolací, terasy, okolní úprava terénu kolem bytu.

Lokalita výstavby je velmi klidná a výhradně rezidenční, nachází se v sousedství luxusních domů s velkými pozemky. Obec Sulice se nachází v okrese Praha-východ, autem se do centra Prahy dostanete do půl hodiny. Lze využít MHD, zastávka autobusových linek 335, 337 a 339 je vzdálena pouhých 5 min. chůze od bytu. Všechny autobusy Vás dopraví na stanici Budějovická, metro C, do 40 minut. Veškerou občan. vybavenost naleznete buď v samotné obci nebo blízkém okolí.

V docházkové vzdálenosti se nachází mateřská i základní škola, obchody, supermarket Lidl a restaurace. Volnočasové aktivity jsou zajištěny sportovními hřišti a kulturním domem pro sportovní i kulturní vyžití. Dále jsou v blízkém okolí restaurace Mandava s rozhlednou, čajovna, fitness, a sportovní areál. Okolí je protkáno mnoha cyklostezkami, např. cyklostezka krajem Josefa Lady je velmi ceněna pro malebnou krajinu. Vyrazit můžete i do blízké přírodní rezervace Hornopožárský les.

Parametry bytu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Kaštanová, Sulice, Želivec
ID
N04190
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
207 m2
Patro
1. z 2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
207 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Hrnčíř

Jan Hrnčíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Sulicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu