Prodej pozemku pro bydlení, Zbýšov - Klucké Chvalovice, 4200 m2

Zbýšov, Klucké Chvalovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Zbýšově

Informace k pozemku

Pozemek se nachází na okraji malé obce Klucké Chválovice. Součástí pozemku je dvoupatrová secesní vila, která je však v dezolátním stavu. Nemovitost je tedy vhodná buď pro odhodlaného investora, který je ochoten investovat do nákladné opravy historické budovy nebo pro investora, který by chtěl na pozemku vystavět rodinný/é domy.

Rozlehlý pozemek o velikosti 4.200 m² je na okraji obce a v blízkosti rostou rozsáhlé lesy, vhodné pro houbaření, najdete zde i rybníky ke koupání apod.. Na pozemku roste několik starých vzrostlých dubů.

Objekt je tedy vhodné využít nejen k bydlení, ale i k ubytování na ekoturistiku. V případě demolice objektu je dle platného ÚP možné na pozemku vybudovat čtyři rodinné domy.

Klucké Chválovice leží 14 km od Čáslavi, 12 km od Golčova Jeníkova, kde je veškerá občanská vybavenost. Železniční trať Praha – Brno, se zastávkou Vlkaneč, je vzdálena 2 km a 3 kilometry od Kluckých Chválovic je větší obec Zbýšov, která je rekreačním místem. Ve Zbýšově najdete obchod, MŠ, ZŠ, poštu, čerpací stanici, zdravotní středisko i lékárnu.

Pro více informací a fotografií mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 7. 2024
Adresa
Zbýšov, Klucké Chvalovice
ID
N1814
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4200 m2
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec III-Jeřáb

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Kateryna Prokhorenko

Kateryna Prokhorenko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zbýšově (okr. Kutná Hora)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu