Prodej obchodního prostoru, Třeboň - Třeboň II, Svobody, 63 m2

Svobody, Třeboň II

4 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 063 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třeboni

Informace k nemovitosti

Hledáte prostory pro svůj obchod, kancelář, nebo například kadeřnictví? Již hledat nemusíte. Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji nebytový prostor o podlahové ploše 63 m² v Třeboni. A navíc - součástí ceny je parkovací stání v areálu budovy.

Nebytový prostor se nachází v budově kolaudované v roce 2005 v ulici Svobody. Tato ulice je hlavní příjezdovou cestou do lázní Aurora, které jsou vzdáleny pouhých 500 metrů.

Pro lepší představu o dispozičním řešení prostoru jsme pro Vás připravili orientační plánek. Dvě hlavní místnosti nebytového prostoru jsou opatřeny výlohami, a protože se jedná o rohový nebytový prostor, budete mít jedinečnou možnost využít pro zviditelnění svého obchodu 5 velkých výloh, které jsou směrovány do frekventované ulice Svobody. V zadní části prostor nalezneme zázemí pro personál, tedy odpočinkovou místnost (kuchyňku) a samostatnou toaletu, do kterých se dostaneme přes 3 schody. Výhodou prodávaného prostoru je možnost 2 samostatných vstupů (uvidíte v námi připravených pláncích ve fotogalerii).

Nebytový prostor je opatřen vlastním plynovým kotlem z roku 2022, který zajišťuje ústřední vytápění, stejně tak ohřev vody. Vlastní elektroměr, plynoměr a podružný vodoměr je samozřejmostí.

Jak jsem již na začátku zmínil, součástí ceny je také vlastní parkovací stání v areálu budovy přes vjezdovou bránu.

Jen o pár desítek metrů výše, na ulici Svobody, začíná výstavba projektu Nová Cihelna, který nabídne 56 bytů a 16 ateliérů. Co myslíte, hodil by se sem nějaký zajímavý obchod? To už bude jen na Vás :).

Zaujala Vás toto nabídka a máte zájem o bližší informace, nebo rovnou o prohlídku? V obou případech mě prosím kontaktujte prostřednictvím formuláře v dolní části inzerátu. Do 30 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. Pokud Vám e-mail nepřišel, podívejte se do nevyžádané pošty.

Budu se těšit na osobní setkání. Váš realitní makléř Martin.

Parametry nemovitosti

Cena
4 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Svobody, Třeboň II
ID
J10235
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
63 m2
Podlahová plocha
63 m2
Plocha nemovitosti
63 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
101 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Hladílek

Martin Hladílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Třeboni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu