Prodej chaty, Praha - Vokovice, Na křídle, 16 m2

Na křídle, Praha 6

761 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 627 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej chata, Na Křídle, Praha 6 Šárecké údolí
Prodej dřevěné chaty v Praze 6, U Šáreckého údolí

Prodáme dřevěnou chatu v klidné a zelené lokalitě Prahy 6, v prostoru farmy ZO ČSCH (Základní organizace Českého svazu chovatelů), na území Šárky, mezi ulicemi Na Křídle a Horoměřická.

Místo je ideální pro ty, kteří by se rádi věnovali chovu drobného hospodářského zvířectva (drůbež,králíci,holubi) zároveň hledají útočiště a odpočinek v přírodě v bezprostřední blízkosti města (15 min. pěšky ze stanice metra A, Nádraží Veleslavín).

Chata se nachází na faremním díle o rozloze 270 m2, který má v pronájmu ZO ČSCH Praha 6 - Vokovice od Magistrátu hl.m.Prahy. Podmínkou užívání pozemku (chaty, která se na něm nachází) je členství v ZO ČSCH Praha 6 - Vokovice a aktivity s ním spojené chov čistokrevných zvířat a další povinnosti plynoucích z organizačního řádu farmy.

Popis chaty a pozemku:

Chata:
Jedna obytná místnost se zavedenou elektřinou. U chaty je přistavěna terasa, kůlna na nářadí a místnost s chemickou toaletou a sprchou.

Zahrada:
Přívod městské pitné vody s celoročním provozem. Elektřina je na pozemku. Na zahradě rostou ovocné stromy a keře. Dále se zde nachází dřevěný kurník připravený pro dva oddělené chovy slepic.

Pro více informací a prohlídku chaty mě prosím kontaktujte.

Parametry domu

Cena
761 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Na křídle, Praha 6
ID
00812
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
16 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
270 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Dvořák

Petr Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu