Pronájem bytu 3+1, Rožnov pod Radhoštěm, 5. května, 70 m2

5. května, Rožnov pod Radhoštěm

17 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(v textu)

Prémioví partneři v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k bytu

Nabídka pronájmu částečně zrekonstruovaného bytu na ulici 5. května 1525 v Rožnově pod Radhoštěm je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě. Byt se nachází ve druhém patře panelového domu s výtahem a nabízí tři neprůchozí pokoje, komoru a nadstandardně prostornou zasklenou lodžii. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a elektrickou troubou, což vytváří ideální prostředí pro vaření. Koupelna disponuje vanou a umyvadlem, WC je samostatné. V chodbě se nachází zabudovaná skříň, která nabízí dostatek úložného prostoru. V celém bytě jsou nové podlahové krytiny z PVC a koberce.
Energetická náročnost budovy je uvedena jako třída G, což je standardní označení v případě, že PENB (průkaz energetické náročnosti budovy) není dodán. Cena pronájmu činí 17.500 Kč měsíčně, což zahrnuje zálohy na služby a energie. Majitel požaduje peněžní jistotu ve výši 17.500 Kč a provize realitní kanceláři je rovněž 17.500 Kč.
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře Jirku Váhalu pro více informací a domluvení prohlídky. Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka dle svých kritérií.

Parametry bytu

Cena
17 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
v textu
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
5. května, Rožnov pod Radhoštěm
ID
12903
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
2. z 8
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Plocha budovy
475 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Jiří Váhala

Jiří Váhala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu