Prodej rodinného domu, Vroutek, Nádražní, 128 m2 (ID: 3607965)

Nádražní, Vroutek

2 998 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 288 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vroutku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Vroutek u Podbořan, v jejímž okolí naleznete mnoho turisticky atraktivních míst. V blízkosti se nachází historické zámky, rozhledny a krásné lesy vybízející k procházkám, relaxaci a projížďkám na kole po nově vybudovaných cyklostezkách. Jen 30 minut od obce se nachází vodní nádrž Nechranice, Slavkovský les na Karlovarsku a úpatí Krušných hor.

Přímo v obci je k dispozici mateřská a základní škola, obchod s potravinami, pošta, restaurace a lékařské středisko. V nedalekých Podbořanech (6 km) se nachází nemocnice a veškerá občanská vybavenost. Dopravní spojení je zajištěno autobusovými a vlakovými spoji.

Dům má dispozici 4+1 s možností dalšího rozšíření v půdní části, kde byla nainstalována nová střešní krytina Bramac. Na pozemku se dále nachází druhá budova, která slouží jako garáž, sklad, dílna a zahradní kuchyně, rovněž s novou střešní krytinou. Součástí domu je větraný sklep. K vytápění lze využít kotel na tuhá paliva, elektrický kotel nebo plynový kotel. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, a v současnosti se připravuje připojení k optickému internetu. Orientační rozměry: Obytná část domu 127 m², Zbývající část volné půdy 81 m², Veranda 4,8 m², Sklep 14,7 m², Venkovní objekt s přilehlou dílnou 60 m².

Na zahradě naleznete řadu ovocných stromů, skleník, dřevník, králíkárnu a chlívek.

Výhodou domu jsou původní interiérové prvky jako dveře a jejich zárubně, prkenné podlahy a špaletová okna, které jsou ve velmi dobrém stavu. Tyto detaily dávají domu osobitou dobovou atmosféru a zdůrazňují klid a příjemnou atmosféru, která je v domě i jeho okolí nepřehlédnutelná.

Parametry domu

Cena
2 998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Vroutek
ID
290043
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
791 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ing. Václav Housa

Rubeška 393/7, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Václav Housa

Ing. Václav Housa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vroutku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu