Pronájem chaty, Chotoviny, 80 m2 (ID: 3608027)

Chotoviny

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Chotovinách

Informace k domu

Exklusivně nabízíme k pronájmu útulnou chatu v klidné lokalitě Chotovin - Jeníčkova Lhota. Tato chata se nachází na prostorném pozemku o velikosti 348 m2, který je oplocen a nabízí dostatek soukromí. K dispozici je také kovová garáž pro vaše auto. Chata je kompletně vybavena. Vybavení zahrnuje moderní kuchyňskou linku s plynovým sporákem, elektrickou varnou troubu, mikrovlnku, lednici s mrazákem. V obývacím pokoji je sedací souprava, stěna a televize. Ložnice v 1.NP je vybavena manželskou postelí a televizí, dětský pokoj postelemi a drobným nábytkem. Vytápění je zajištěno krbovými kamny, lze využít i elektrické přímotopy. Ohřev vody bojlerem. V přízemí domu se nachází moderní koupelna se sprchovým koutem, pračkou a WC. Dispozice chaty je znázorněna v půdorysu a 3D prohlídce.
Nájem činí 15.000, - Kč/měsíc. Elektrická energie a voda budou přepsány na nájemce. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 15.000,-Kč. Provize RK činí 15.000,-Kč. Nemovitost je volná k nastěhování od 1.8. 2024.
Díky svému výbornému stavu a vybavení je možné využívat chatu po celý rok. Ideální místo pro relaxaci a odpočinek v přírodě.
V případě zájmu kontaktujte makléře zakázky Mgr. Jiřího Neubauera.

Parametry domu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Chotoviny
ID
06848
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
348 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Neubauer

Mgr. Jiří Neubauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chat v Chotovinách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu