Prodej komerční nemovitosti, Humpolec, Sadová, 200 m2

Sadová, Humpolec

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(základní cena - prodej nejvyšší nabídce)

Prémioví partneři v Humpolci

Informace k nemovitosti

Prodej objektu dílny s pozemkem o celkové ploše 1328m² v Humpolci. Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce.

Nabízíme vám jedinečnou příležitost k nákupu budovy - objektu využívané jako dílna s pozemkem o celkové ploše 1328 m² ve Městě Humpolec v ulici Sadová.

Jedná se samostatnou stavbu - garáže, dílny o podlahové ploše 132m² a prostorným podkrovím s možností vybudování bytové jednotky. Budova se nachází v zastavěné obytné části.

Dílna o ploše 130 m² s podkrovím nabízí další možnosti využití, ať už jako sklad, ateliér nebo prostor pro další využití a podnikání.
Pozemek má celkovou plocha, včetně zastavěných ploch 1328 m². Velkorysý prostor zahrady poskytuje možnost pro zahradničení, odpočinku nebo výstavbu rodinného domu podle vašich potřeb.

Nabízíme i možnost koupě sousedního rodinného domu 5+1 o podlahové ploše 250m² a pozemku 970m².

Máme pro Vás připravené 3Dvirtuální prohlídky (od společnosti 3Dvirtualcz) budovy (dílny a garáž také s pozemkem) a také rodinného domu. Na vyžádání Vám zašleme odkaz, tak byste si nemovitosti mohli projít z pohodlí svého domova.

Humpolec, malebné město ležící v srdci Vysočiny, je známé svou bohatou historií a nádhernou okolní přírodou. Přívětivé prostředí Humpolce nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, obchody a kulturní zařízení, které zajistí pohodlný a spokojený život pro celou rodinu. Historické památky, zelené parky a množství sportovních aktivit jsou ideální pro trávení volného času.

Přijďte si prohlédnout tento jedinečný objekt s pozemkem v Humpolci a objevte kouzlo bydlení a podnikání v tomto krásném městě. Těšíme se na vaše nabídky!

Podmínky prodeje: Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání osobní prohlídky. Ev. číslo: 26647.

Parametry nemovitosti

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
základní cena - prodej nejvyšší nabídce
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Sadová, Humpolec
ID
26647
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Plocha nemovitosti
1328 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
200 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Václav Duben

Václav Duben

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Humpolci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu