Prodej obchodního prostoru, Sadská, Tylova, 370 m2

Tylova, Sadská

11 380 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 234 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sadské

Informace k nemovitosti

Nabízíme ke koupi prostory zaběhlé pivnice s dlouholetou tradicí a celkovou plochou pozemku i stavení 751 m2 v centru města Sadská.
Dispozice nemovitosti: Hlavní budova s výčepem, sezením pro cca 80 lidí a prostorem pro kuchyň (nyní se rekonstruuje) o velikosti cca 200 m2, sociálním zařízení pánské i dámské. Další větší prostor k sezení je ve vnitrobloku nemovitosti pro dalších cca 80 lidí viz přiložený půdorys.
Po celou dobu provozu je v pivnici také prostor sázkové kanceláře Tipsportu, která zajišťuje jeden z příjmů celé nemovitosti.
Nemovitost nabízí mnoho možností využití. Část nemovitosti „první budova“ je zapsána v katastru nemovitostí, jako rodinný dům. Druhá stavba nabízí možnosti po dokončení rekonstrukce, využití jako komerční prostory, dílny, sklady nebo opět obytné prostory o velikosti cca 170 m2 viz přiložený půdorys. Nabízená nemovitost se nachází na dobrém, strategickém místě klidné části Sadské, přesto v podstatě na náměstí.
Pivnice a zázemí je po kompletní rekonstrukci, která obnášela: nová plastová okna, nové rozvody elektřiny, vody, odpadů a plynu.
Objekt je vytápěný kombinací plynového kotle a krbu s výměníkem. Díky této kombinaci jsou náklady na vytápění nižší. Ohřev vody zajišťuje kotel a průtokové ohřívače.
V teplých letních měsících je možné využít 2 klimatizace, které v prostoru jsou.
Objekt má vlastní studnu s vodárnou v případě potřeby lze využít i městský vodovod, který je také připojený. Dům je napojen na městskou kanalizaci.
Na podlahách je dlažba kvůli snadnější údržbě. Prostor je zabezpečen kamerovým systémem.
Pohodlné parkování pro zákazníky a bezproblémový příjezd osobním i nákladním automobilem je jistě výhodou.

Sadská se nachází nedaleko Hrabalova Kerska a je lemována několika turistickými i cyklistickými trasami, které jsou hojně využívány. Turisté i cyklisté se v létě často zastavují na jídlo i pití, nebo jen tak ve stínu posedět na prostorné a uzavřené zahrádce.

Tato lokalita je vyhledávaná právě díky velkému množství cyklostezek, lesů a dalším volnočasovým aktivitám (rybaření, houbaření, jízda na koni apod.) Sadská je cca 2km od nájezdu na dálnici D11 a díky tomu jste za 20 minut v Praze na Černém Mostě.

Nedaleko nemovitosti je autobusové i vlakové nádraží. V Sadské je kompletní občanská vybavenost (škola, školka, obchody, zdravotnické zařízení, vlakové nádraží, lékárna atd.)
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rád pomohu.
Vřele doporučuji prohlídku nemovitosti a pro více informací, mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
11 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 7. 2024
Adresa
Tylova, Sadská
ID
N00209
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
370 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
370 m2
Plocha nemovitosti
751 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Klicpera

Ondřej Klicpera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Sadské?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu