Pronájem obchodního prostoru, Praha - Ruzyně, 202 m2

Praha 6 - Ruzyně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu obchodní prostor v polyfunkčním středisku Delta Ruzyně na ul. Žukovského 887/4 a Vlastina 887, 161 00 Praha 6 - Ruzyně.
Jedná se o dvě vzájemně propojené budovy nabízející široké spektrum služeb jako poliklinika, veterinární klinika, supermarket Billa, lékárna, drogerie Rossmann, obchod se smíšeným zbožím, bistro, prodejna lahůdek a další. Budovy disponují dohromady přibližně 13.000 m2 administrativních ploch a jsou sídlem Policie ČR, Odboru azylové a migrační politiky a dalších soukromých společností. V bezprostřední blízkosti se dále nachází Základní škola Dědina.
Předmětné obchodní prostory se nacházejí na úrovni 2.NP budovy Delta B, kde je soustředěna většina obchodních prostor obou budov.
Všechny obchodní prostory disponují vlastním vstupem a výkladcem z tzv. „náměstíčka“ mezi budovami.
Zásobování je řešeno přes nákladní rampu dostupnou z garáží objektu na úrovni 1.NP a dále zásobovacím výtahem.
V lokalitě je vysoká hustota zalidnění a vyniká dobrou dopravní dostupností MHD. Zároveň je k dispozici dostatek parkovacích míst ať už v garážích objektu (90 míst pro nájemníky) nebo v bezprostřední blízkosti budov.
Na ulici Vlastina proběhla stavba nové tramvajové tratě Divoká Šárka – Dědinská, která byla dokončena v listopadu loňského roku. V souvislosti s výstavbou tramvajové tratě došlo rovněž k rozšíření pruhů pro automobilovou dopravu a bude následovat vysazení nové aleje pro celkovou revitalizaci lokality.
Zastávka MHD „sídliště na Dědině“ (tramvaj, autobus) je umístěna přímo před objektem.
Předmětné prostory jsou k dispozici od začátku měsíce listopadu 2024.
V případě zájmu o pronájem prostor nás neváhejte kontaktovat. Obchodní a další podmínky nájmu s Vámi rádi projednáme v rámci osobní prohlídky.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Praha 6 - Ruzyně
ID
704046
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
202 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Labartt Services, s.r.o.

Římská 103/12, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Laun

Lukáš Laun

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu