Prodej chaty, Vsetín, 100 m2

Vsetín

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Vsetíně

Informace k domu

Chata s možností celoročního užívání v údolní části Hostýnsko-vsetínské hornatiny.
Nemovitost s číslem evidenčním (objekt pro rodinnou rekreaci) byla vystavěna v letech 1972-1974 a v průběhu dalších let byla renovována do současné podoby, kdy disponuje obytným prostorem pro rekreaci i početnější rodiny.
Technické údaje: konstrukční prvky - betonový základ s vyzděným přízemím (částečně zapuštěno do terénu), horní podlaží - dřevěný skelet - tzv.sendvičový obvodový plášť, příčky dřevěné. Okna - plastová, některá atypická zůstala původní - dřevěná. Střecha sedlová, pokryta pozinkovaným plechem. Vytápění - ústřední - v pokoji v suterénu krbová kamna s výměníkem a rozvodem do radiátorů v celé chatě. Pro potřebu vytápění pouze v patře jsou k dispozici otočná krbová kamna s průduchem.
Voda rozvedena z povrchové studny (na sousedním pozemku), splaškové vody svedeny do jímky.
Dispozice místností: suterén - zádveří, společenská místnost, spací kout, koupelna, WC, dílna. 1NP - veranda, obytná místnost s kuchyňským koutem, malá ložnice. Další dvě místnosti jsou přístupné samostatně z exteriéru a mohou sloužit i jako příslušenství k sauně, která se nachází v jejich blízkosti spolu s výstupem na dřevěnou, krytou terasu.
Na přilehlém pozemku o výměře 392 m2, který je svažitý, ale dostatečně zpevněný pomocí zídek a kaskád, se nachází pergola, sklad nářadí, udírna.
Nemovitost je v dobrém stavu, s pravidelnou údržbou a postupnou renovací částí chaty.
Nabídka vhodná pro zájemce, který ocení klidné místo v řídké zástavbě rekreační lokality, oblíbené zejména houbaři a vyznavači cyklokrosu (bike aréna), s výbornou dostupností do města. Přístup k chatě po zpevněné obecní komunikaci, parkování před chatou, při větším počtu návštěvníků pak na části přilehlé louky. Vlastní pozemek se zdá opticky rozlehlejší díky sousednímu lesu a loukám, což zajišťuje pocit dostatečné vzdušnosti, vzrostlý porost v okolí, oddělující sousední chaty, pak skýtá potřebné soukromí.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Vsetín
ID
VS00550
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
61 m2
Plocha nemovitosti
460 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Libuše Martinková

Libuše Martinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vsetíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu