Prodej rodinného domu, Mimoň, Českolipská, 153 m2 (ID: 3609851)

Českolipská, Mimoň

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Mimoni

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

REZERVOVÁNO! Hledáte menší dům za rozumnou cenu a nejlépe z velké části po rekonstrukci? Mám pro vás rodinný dům 3+1, ve městečku Mimoň v severních Čechách, který čeká na vaši kreativitu a energii!
Tento dům na okraji města je jako prázdné plátno, které už má pár tahů štětcem. Dům sestává ze zádveří, chodby, obývacího pokoje s krbovými kamny, kuchyně s novou kuchyňskou linkou, koupelny a samostatného wc. V prvním patře potom najdete velký nedokončený pokoj, velikou ložnici, jenž byla přepažena a vznikly tak dva pokoje, kde jeden je bez okna a je proto vhodný např pro vytvoření prostorné šatny. Po průchodu druhým pokojem najdeme praktický malý pokoj, který je díky oknu vhodný na malou pracovnu. Vše jen čeká na váš osobní dotek. Zastavěná plocha domu je 91 m2 a podlahová potom cca 153 m2.
A co takhle zastřešená terasa? Ideální místo pro letní grilování nebo zimní posezení s horkým čajem. Zahrada o ploše 461 m2 obepíná dům ze dvou stran a nabízí prostor pro vaše zahradnické sny nebo dětské hry. A jako bonus – klenbový pískovcový sklep o ploše cca 20 m2, který může být vaším vinným sklepem nebo místem pro uskladnění pokladů.

Dům je v rekonstrukci, kdy byla postavena přístavba o ploše téměř poloviny domu, a aktuálně je tu kuchyň, koupelna, wc a vrchní nedokončený pokoj s terasou. Je tu nová elektřina, štuky, plastová okna a dveře, plovoucí podlahy a na polovině domu nová střecha se střešní krytinou Bramac v tmavě šedé barvě. Krytina na zbytek domu je připravena na zahradě, takže dokončení je na dosah ruky.

Mimoň je městečko s historií a krásnou přírodou na dosah. Nachází se totiž v podhůří Lužických hor, na okraji Máchova kraje na soutoku Ploučnice a Panenského potoka. Město má cca 6400 obyvatel a všechny potřebné služby jsou zde na dosah ruky. Ideální místo pro nový začátek.

Přijďte se podívat a nechte se inspirovat tímto domem, který čeká na vaši kreativitu a lásku.
V případě zájmu o mě prosím kontaktujte prostřednictvím odpovědního formuáře a já se vám ozvu zpět pro domluvení prohlídky.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Českolipská, Mimoň
ID
0224-NP01325
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
97 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
552 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Dominika Kornová

Dominika Kornová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mimoni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu