Prodej rodinného domu, Solnice, Okružní, 172 m2 (ID: 3610026)

Okružní, Solnice

6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Solnici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový dům na klidném místě v Solnici, nedaleko Závodu Škoda Auto Kvasiny.

Jedná se o rohovou řadovku po kompletní rekonstrukci s prostornou garáží na dvě auta a zahradou s terasou. V celém domě jsou nová plastová okna Vekra s dvojskly a žaluziemi, nová garážová vrata na dálkové ovládání, nová zateplená střecha, u vchodových dveří je zvonek, který je napojen na telefon s videem. V domě jsou i okenní rolety na dálkové ovládání. Nové elektrické rozvody dle platných předpisů včetně revize.

V přízemí se nachází prostorná chodba se zádveřím a vstupem do garáže, z které je zároveň i vstup na zahradu. Dále zde jsou dva pokoje s koupelnou včetně WC a sprchovým koutem.

Ve druhém podlaží se nachází prostorný obývací pokoj s novým kuchyňským koutem včetně spotřebičů, prostorný špajz, ložnice, pokoj se vstupem na balkon, koupelna s vanou a WC.

V domě je zaveden městský vodovod. Vodovodní rozvody jsou nové v plastu, taktéž nové odpady. Plynová přípojka je u domu, ústřední elektrické vytápění, odpady jsou svedeny do kanalizace, elektřina je 230/400V. PENB G je vyhotoven před rozsáhlou rekonstrukcí (zateplení střechy, výměna oken).

Atraktivní poloha nemovitosti, která díky blízké vzdálenosti do Kvasin nabízí možnost pronájmu domu zaměstnancům ze Škody Auto nebo k vlastnímu trvalém bydlení. V místě je veškerá občanská vybavenost (vlakové i autobusové spojení, obchody, škola, školka, restaurace,..).

S financováním rádi pomůžeme i v této době. Vzhledem k velkým objemům a zkušenostem s úvěrováním nemovitostí, se stále dokážeme dostat na lepší podmínky, které vyjednáváme pro naše klienty.

Jestliže Vás tento řadový dům zaujal, pak už neváhejte ani minutu, kontaktujte nás a tento dům může být vaším novým domovem! Jsme Broker Consulting, a.s. Finance, Reality, SPOLU! ID 62343.

Parametry domu

Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Okružní, Solnice
ID
62343
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
544 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Balkon
Garáž
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Solnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu