Prodej chaty, Seč, 57 m2

Seč

6 240 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 738 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Seči

Informace k domu

Báječné místo pro vaši rekreaci. Toužíte po klidu alespoň o víkendu? Milujete přírodu a výlety? Tak kupte chatu, která se nachází na Seči, na okraji obce v bezprostřední blízkosti zdejších lesů a přehrady.
V přízemí chaty se nachází obývací pokoj, kuchyně, prostorná veranda se sklípkem na potraviny a koupelna. V patře je jedna místnost, která slouží jako ložnice. Na pozemku dále nalezneme 3 kůlny sloužící jako úložný prostor pro nářadí i zahradní nábytek a je tu uloženo dřevo na topení. Přidanou hodnotou je druhá chata o velikosti 7,41 m2 do které je též zavedena elektřina a doteď sloužila k letnímu spaní pro hosty. Dále se na pozemku nachází prostorná garáž pro parkování nebo uložení dalšího vybavení. Celý objekt je ve výborném stavu bez nutnosti investic a zůstává kompletně vybaven veškerým nábytkem, spotřebiči i předměty běžné potřeby. Část střechy je pokryta eternitovými šablonami a část kanadskou šindelí, k vytápění slouží kamna a v koupelně je umístěné topné těleso. Objekt je napojen na vodovodní řád a odpady jsou svedeny do septiku. V blízkosti se nachází kiosek s občerstvením a autobusová zastávká. K předhradě je to pěšky bezmála 10 minut.
Tato chata je ideální nejen pro rodiny s dětmi a to především pro množství turisticky zajímavých míst v nejbližším okolí: Sečská přehrada, zřícenina hradu Oheb, Žižkův dub, zřícenina hradu Lichnice, výborně značené turistické stezky v okolí a lesy bohaté na houby. Doporučujeme pro všechny generace, jako místo odpočinku a regenerace těla i duše.

Parametry domu

Cena
6 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Seč
ID
00545
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
44 m2
Podlahová plocha
57 m2
Plocha nemovitosti
718 m2
Plocha zahrady
674 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Lukáš Pražan

Lukáš Pražan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Seči (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu