Prodej bytu 3+1, Písek, Třebízského, 69 m2

Třebízského, Písek - Pražské Předměstí

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Písku

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji kompletně rekonstruovaný byt 3+1 s balkonem na ul. Třebízského v Písku.

Byt je umístěn v 5.NP podlaží domu s novým výtahem. Vzhledem k bezbariérovému přístupu do domu a k výtahu je byt vhodný i pro osoby se sníženu mobilitou.

Byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí, začneme hned u vstupních dveří, které jsou bezpečnostní a barevně jsou sladěny s ostatními interiérovými dveřmi. Při vstupu do bytu je vestavná předsíňová stěna, na kterou navazuje vestavěná šatí skříň. Po pravé straně je koupelna, která je společná s toaletou. Díky důmyslné úpravě je v koupelně vana, sprchový kout, místo na pračku i sušičku.
V rámci rekonstrukce došlo ke zrušení haly a chodbičky ke kuchyni a vznikl tak opravu prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a v kuchyni vzniklo místo pro prostornou kuchyňskou linku. Dvě ložnice jsou pak každá se samostatným vstupe, jedna je s balkonem, který je s výhledem do vnitrobloku.

V bytě jsou jednotné, bezprahové podlahy, je použit světle šedý vinyl. Vše spolu velmi pěkně ladí. V letních měsících oceníte klimatizaci, kterou je byt vybaven.

K bytu náleží sklepní kóje. Parkování je možné na veřejné komunikaci před domem. Dům prošel revitalizací, je zateplen, má upravené, čisté společné prostory, prostorný výtah.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností a dále pak vide prohlídka. V případě, že se Vám nezobrazuje, rádi Vám ji na vyžádání zašleme.

Parametry bytu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Třebízského, Písek - Pražské Předměstí
ID
J10285
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Písku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu