Pronájem restaurace, Mladá Boleslav, Komenského náměstí, 180 m2

Komenského náměstí, Mladá Boleslav

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Mladé Boleslavi

Informace k nemovitosti

"Sníte o vlastní kavárně a líbilo by se vám naskočit rovnou do rozjetého vlaku?
Mám tady exkluzivní nabídku prostor kavárny Café Svět s.r.o. v historickém centru Mladé Boleslavi. V její blízkosti se nachází Vysoká škola Škoda Auto,Magistrát města Mladá Boleslav, základní školy, střední školy. Naproti kavárně je nádherně upravený park, který si můžete vychutnat z terasy se slunečníky s kapacitou 16 osob.
Kavárna má dvě podlaží,spodní slouží pro menší rodinné oslavy a setkání přátel. Velikost prostoru 57,73m2. Spodní prostor disponuje sociálním zázemím pro zákazníky.
Hlavní prostor kavárny je s kapacitou 35 míst. Podlhahová plocha celého prostoru včetně zázemí je 180 m2. V kavárně majitelka pravidelně pořádá řadu koncertů, přednášek a prodejních výstav. V době konání těchto akcí lze kapacitu navýšit až na 50 míst.

Prostory jsou designově laděny do modro-zelených barev, nábytek v barvě šedo-černé, křesla značky Dublino, jsou polstrované a velice pohodlné.

Kavárna se přenechává s veškerým vybavením, kompletně vybavené kuchyně včetně všech spotřebičů, , chladící vitrína atd... (v případě zájmu mohu jmenovitý seznam poslat). Před třemi roky byly prostory rekonstruovány, jsou zde nové podhledy, nové dveře na toaletách, nové stínění na oknech, nový plynový kotel, který zajišťuje i ohřev vody. Nový provozovatel tak převezme pouze klíče a nemusí se o nic starat.
Kavárna je otevřena již tři roky a nynější majitelka ji vede skvělé, recenze mluví za vše.
Nájemní smlouva je platná po dobu osmi let a měsíční nájemné činí 15.000,- Kč + poplatky na energie. Kauce majiteli činí dva měsíční nájmy.
Cena za veškeré vybavení kavárny činí 960.000,- Kč

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat. OD 8.9. DO 13.9.2024 ČERPÁM DOVOLENOU. Prosím pište na email, ozvu se vám.

Parametry nemovitosti

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Komenského náměstí, Mladá Boleslav
ID
420240284
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
317 m2
Plocha nemovitosti
373 m2
Plocha zahrady
30 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 122 lidí

Prodejce

Alena Malá

Alena Malá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu