Pronájem bytu 1+kk, Brno, Kopečná, 36 m2

Kopečná, Brno

18 300 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme byt 1+kk 36 m2 s balkonem v centru města pod hradem Špilberk a katedrálou Petrov. Tento byt je ideální pro 1 osobu nebo pár.

Díky poloze bytu se dostanete do historického centra Brna snadno a rychle. Můžete si tedy udělat výlet na turisticky velice zajímavá místa jako je hrad Špilberk, katedrála Petrov nebo také místní galerie, divadla nebo sporotoviště. V blízkosti bytu se nacházejí obchody, restaurace, supermarkety a zastávky MHD.

Tento byt se nabízí plně vybavený včetně nádobí a kávovaru. Ve vstupní hale se nachází vestavěná skříň a kuchyňská linka se sporákem, digestoří, mikrovlnkou, ledničkou, myčkou a spoustou úložného prostoru. Hlavní místnost je vybavena manželskou postelí, komodou, pohovkou, jídelním stolem se židlemi, TV a vstupem na balkon, který je situován do vnitrobloku.

Měsíční nájem je 18 300 Kč + energie, služby a Internet s TV 3 800 Kč. Vratná kauce je 44 200 Kč. Majitelka požaduje zodpovědné a spolehlivé nájemce, kteří se budou o byt pečlivě starat. Je zde možnost krytého parkovacího stání pod domem za 2300,- Kč měsíčně.

Pokud máte zájem o prohlídku bytu, tak nás kontaktujte!

Parametry bytu

Cena
18 300 Kč /za měsíc
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Kopečná, Brno
ID
B1284
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Foreigners Brno

Milady Horákové 1957/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Nikola Zelená

Nikola Zelená

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu