Pronájem rodinného domu, Šilheřovice, U Obory, 278 m2

U Obory, Šilheřovice

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby a energie dle počtu osob, kauce, rezervační záloha)

Prémioví partneři v Šilheřovicích

Informace k domu

Hledáte prostorný dům s možností dlouhodobého pronájmu?

Mám pro Vás nabídku rodinného domu s dispozicí 5+kk se zastřešenou terasou, sklepem a dvojgaráží na ulici U Obory v obci Šilheřovice. Dům má celkovou plochu 278 m2 rozdělenou do tří podlaží. V 1NP se nachází zádveří, jeden samostatný pokoj, který může sloužit pro hosty, pracovna nebo dle vlastní potřeby. Dále je zde chodba, ze které se dostaneme do obývací pokoje s krbem, který je propojen s jídelnou a vybavenou kuchyní na míru. Z tohoto pokoje je výstup na prostornou zastřešenou terasu a zahradu, kde se nachází také zapuštěný krytý bazén. V přízemí se dále nachází samostatné WC a prostorná koupelna. Po schodišti se dostaneme do obytného podkroví, kde je druhá koupelna s WC, obrovská ložnice s šatnou a výstupem na balkón a další dva samostatné pokoje. Dům je celo podsklepený, je zde technický místnost s novým kondenzačním plynovým kotlem (2023), jedna prostorná místnost na uložení věcí nebo třeba posilovnu a nechybí ani prostorná dvojgaráž.

Jedná se o zděný, zateplený dům z roku 2008, který je umístěn na rovinatém oploceném pozemku o ploše 1.845 m2, který se nachází v klidné části obce nedaleko centra a areálu golfu. Dům je vhodný pro rodinu, ale také k případné kombinaci bydlení s podnikáním. Díky infrastruktury a nedaleké dostupnosti do okolních obcí a města Ostravy je dům ideální volbou ke klidnému a dlouhodobému bydlení. Uvedený nájem je bez služeb (voda) a energií (elektřina a plyn) Záloha na vodu je dle počtu osob. Elektřina a plyn bude přehlášena na nájemce.

Pokud Vás dům zaujal, zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám dům ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Parametry domu

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby a energie dle počtu osob, kauce, rezervační záloha
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
U Obory, Šilheřovice
ID
202413934
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
278 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
278 m2
Plocha nemovitosti
1845 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 95 lidí

Prodejce

Michal Lesňák

Michal Lesňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Šilheřovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu