Prodej chalupy, Mirošov, 112 m2 (ID: 3618955)

Mirošov

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu a provize kanceláře)

Prémioví partneři v Mirošově

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej celoročně obyvatelného domu - chalupy v obci Mirošov na Vysočině. Vzhledem ke svému umístění v jedné z nejkrásnějších částí Českomoravské vrchoviny je dům/chalupa vhodný také na investici ke krátkodobým pronájmům (cyklo/turistika, lyžování).
Dům o dispozici 2+kk (s možností vybudování dalšího pokoje) s balkonem/terasou 10 m2 a celkovou užitnou plochou 112 m2 stojí na pozemku o celkové ploše 334 m2. Dům prošel v r. 2017 rekonstrukcí v podobě nové elektroinstalace, odpadů, podlah v obytném přízemí, omítky/zdivo, plastová okna, dveře, vytápění, nová střecha, nová koupelna s vanou i sprchovým koutem a toaletou. RD je odizolován a střecha je zateplena. Chybí fasáda. V přízemí je technická místnost, vytápění elektrokotlem, v obývacím pokoji jsou umístěna kachlová kamna, ohřev vody bojlerem. Plyn je na hranici pozemku.
Mirošov je malá obec s přibližně 130 obyvateli položená v jedné z nejkrásnějších částí Českomoravské vrchoviny, uprostřed kouzelné a čisté přírody. Obec má nadmořskou výšku kolem 500 m, je vzdálena 15 km jižním směrem od Nového Města na Moravě, obklopena několika rybníky. Na své si v letních měsících přijdou jak turiské, tak cyklisté. V zimě se nabízí možnost lyžování například v Novém Městě na Moravě (15 km) nebo Olešnici (30 km) a dalších střediscích. Pro děti je velkým zážitkem zábavní park Šikland (westernové městečko) vzdálený pouhých 5 km od domu.
Pokud hledáte celoročně obyvatelný dům/chalupu v klidné oblasti obklopené přírodou ať už pro sebe nebo na investici s možností i krátkodobého pronájmu turistům či jiným sportovním nadšencům, rodinám s dětmi za účelem víkendového pobytu či delší dovolené, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku.
Ráda vám poskytnu bližší informace.

Parametry domu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu a provize kanceláře
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Mirošov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
334 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Hana Machová

Hana Machová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Mirošově (okr. Žďár nad Sázavou)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu