Prodej rodinného domu, Zaječí, Zahradní, 300 m2 (ID: 3619031)

Zahradní, Zaječí

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Zaječí

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě projektu na výstavbu moderního bytového/apartmánového domu s třemi jednotkami v malebné obci Zaječí. Tento projekt bude perfektním místem pro rodinné bydlení nebo investici do rekreačního ubytování. Na pozemku se nachází původní stavba.

Klíčové prvky projektu:

Vinný sklep: Ideální pro milovníky vína, neboť Zaječí leží v srdci vinařského regionu. Váš nový domov bude mít vlastní vinný sklep, kde můžete uchovávat a degustovat místní vína.

Moderní design a pohodlí: Moderní bytové jednotky s dostatkem prostoru a komfortu, včetně parkování, zeleně a možnosti vybudování bazénu.

Skvělá lokalita: Zaječí je známé svou bohatou vinařskou tradicí a kulturním dědictvím. Obec je situována v blízkosti chráněné krajinné oblasti Pálava a Novomlýnských nádrží, což nabízí široké možnosti pro rekreaci a sportovní vyžití.

Dostupná doprava: Obec je dobře dostupná vlakem a autobusem, což zajišťuje pohodlnou cestu do Brna, Mikulova či Břeclavi. Výborná dostupnost a propojenost s hlavními městy dělají z tohoto projektu ideální investiční příležitost.

Zaječí je živou a pohostinnou obcí, která nabízí nejen krásnou přírodu a bohatou historii, ale také živé kulturní a společenské prostředí. Místní festivaly, tradiční akce a přátelská komunita přitahují mnoho návštěvníků i nových obyvatel.

Pokud hledáte investici, která kombinuje moderní bydlení s tradičním kouzlem jihomoravského kraje, tento projekt je přesně to, co potřebujete.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte nás kontaktovat.. Nechte se okouzlit Zaječím a vytvořte si domov nebo investici s trvalou hodnotou.

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Zaječí
ID
00155
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
480 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HANDEL REALITY s.r.o.

Příkop 838/6, Brno, Zábrdovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zaječí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu