Pronájem kanceláře, Čestlice, Obchodní, 294 m2 (ID: 3619613)

Obchodní, Čestlice

105 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 16.110,- Kč + DPH + energie, kauce, neplatíte provizi)

Prémioví partneři v Čestlicích

Informace k nemovitosti

Nájemce neplatí provizi. Kancelářské prostory k pronájmu, jednotka s výměrou 294m2, umístěná v 1. patře (bez výtahu) v průmyslovém areálu v Čestlicích. Areál se nachází těsně za hranicemi Prahy v komerční zóně Čestlice, jihovýchodně od Prahy, 1km od exitu 8 dálnice D1 (Praha - Brno), cca 25 km od letiště Václava Havla. U areálu je autobusová zastávka (11 minut autobusem ke stanici metra Opatov). V těsné blízkosti areálu je nákupní zóna (například supermarkety Albert a Billa, obchody Makro a Kika, aquapark, restaurace).

Tento menší skladový areál je tvořen jednou budovou a nabízí prostory pro skladování, vzorkové prodejny, kanceláře nebo i lehkou výrobu.

Nabízené prostory o výměře 294m2 zahrnují kancelářské prostory v 1. patře včetně kuchyňky. Dále k prostoru patří podíl na společných prostorech a toalety v přízemí (64m2). Specifikace: flexibilní dispozice, chlazení, elektronická zabezpečovací signalizace (EZS), elektrická požární signalizace (EPS). Možnost pronájmu parkovacích stání za cenu 600 Kč/stání/měsíc. V areálu je k dispozici 24 hodinová ostraha. Možnost vjezdu do areálu pro TIR.

Nájemné: 105.000,- Kč/měsíc + DPH. Záloha na servisní poplatky: 16.110,- Kč/měsíc + DPH. Energie (elektřina, plyn a voda) se hradí zvlášť dle spotřeby. Nájemce neplatí provizi.

K dispozici: od ledna 2025.

Parametry nemovitosti

Cena
105 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 16.110,- Kč + DPH + energie, kauce, neplatíte provizi
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Obchodní, Čestlice
ID
O01803
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
294 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
294 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Čestlicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu