Prodej bytu 5+kk, Jevišovka, 181 m2 (ID: 3619785)

Jevišovka

8 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 462 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Jevišovce

Informace k bytu

RE/MAX exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní nemovitost v obci Jevišovka, Část obce Jevišovka, okres Břeclav. Tato exkluzivní nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří touží po životě plném luxusu a pohodlí. Jedná se o prostorný byt o velikosti 5 + kk, který je součástí cihlové novostavby.

Tato nemovitost je výjimečná nejen svým luxusním charakterem, ale také svým umístěním. Nachází se v klidné části obce Jevišovka, která je známá svou malebnou krajinou a blízkostí přírodních parků. Tento unikátní dům nabízí svým obyvatelům soukromí a klid, které ocení každý, kdo hledá útočiště od rušného městského života.

Nemovitost se pyšní elegantním interiérem a prvotřídním vybavením, které splní i ty nejnáročnější požadavky. S celkovou podlahovou plochou 200m² a užitnou plochou 200m², se zde nachází prostorné a vkusně zařízené místnosti, které nabízejí dostatek prostoru pro veškeré aktivity. Dále zde najdete také jednu terasu, na které si můžete vychutnat svůj ranní kávový rituál nebo večerní posezení s přáteli.

Pro ty, kteří mají více než jedno vozidlo, nabízí tato nemovitost také dvě garáže, které zajistí bezpečné parkování a ochranu vašeho majetku. Odpad je řešen prostřednictvím kanalizace. V celém domě je podlahové topení. Je zde krb, kterým lze vytápět celý dům a nebo kombinovaným kotlem dle zvolení majitele.

Tato nemovitost je výjimečná nejen svým luxusním vybavením, ale také svým exkluzivním charakterem. Je to skutečný klenot mezi nemovitostmi v této oblasti a představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají něco opravdu výjimečného.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Jevišovka
ID
0193-NP02257
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
200 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
181 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Marcela Malachtová

Marcela Malachtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Jevišovce?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu