Prodej rodinného domu, Nový Bydžov, Dr. Jana Deyla, 120 m2

Dr. Jana Deyla, Nový Bydžov

6 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 547 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Bydžově

Informace k domu

Dovoluji si vám nabídnout příjemný rodinný dům s garáží, dílnou a vzrostlou zahradou v Novém Bydžově vzdáleného cca 30 km od Hradce Králové.

Cihlový dům o dispozici 4+1 se skládá ze dvou podlaží. V přízemí najdete kuchyni, jídelnu, obývací pokoj, dvě ložnice, koupelnu, samostatné WC, prostornou komoru a předsíň. Podkroví domu aktuálně slouží jako půda, je však předpřipravené na dodělání dalšího obytného patra, které je ideální pro rodiny hledající prostorné a pohodlné bydlení. Součástí domu je i garáž (17 m2) a dílna (7 m2), která je podsklepená a máte tak další úložný prostor o velikosti cca 6 m2. Užitná plocha přízemí je 120 m2, půda nabízí dalších cca 95 m2. V koupelně je přívod na pračku, vana a nový sprchový kout.

Stavba domu proběhla v roce 1995. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci, elektřina je vedena v mědi a ohřev vody a topení zajišťuje plynový kotel. Před domem se navíc nachází studna s užitkovou vodou. Dům je připraven k nastěhování, případně je možnost si jej upravit dle vlastních představ.

Vzrostlá a okrasná zahrada o rozloze téměř 1400 m² nabízí dostatek prostoru a soukromí. Na zahradě se nachází několik ovocných stromů a keřů – jabloně, třešně, rybíz, angrešt apod. K dispozici navíc máte zahradní domek pro uložení věcí potřebných na zahradu.

Klidné město Nový Bydžov se nachází cca 30 km od Hradce Králové, do Prahy se dostanete přibližně za hodinu autem. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost – od mateřské po střední školy, poštu, lékárny, restaurace i kavárny, parky, nové koupaliště, a také sportoviště jako například tenisové kurty, fotbalové hřiště či zimní stadion. Pouhý 1 km od domu se nachází autobusové nádraží, kde jezdí přímý spoj až do Prahy či Hradce Králové. Pokud však upřednostňujete vlaky, můžete využít vlakového nádraží, odkud se přiblížíte do Chlumce nad Cidlinou a pak přímým spojem opět až do Prahy či Hradce Králové.

PENB se zpracovává, a proto je zatím uváděna energetická třída G.

Pokud tedy hledáte příjemné bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a se skvělou dopravní dostupností, neváhejte mě kontaktovat, ozvu se vám zpět nejpozději následující pracovní den.

Parametry domu

Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dr. Jana Deyla, Nový Bydžov
ID
0020-NP09294
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1540 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Ing. Natálie Simeonovová

Ing. Natálie Simeonovová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Bydžově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu