Prodej vily, Praha - Dejvice, Pod Meliškou, 459 m2

Pod Meliškou, Praha - Dejvice, Praha 6

110 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 524 228 Kč /za měsíc

(Prodej SPV, včetně poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Tato elegantní a prostorná vila, zasazená do malebné části Šáreckého údolí, je ideální pro ty, kteří hledají luxusní bydlení v přírodě, přitom s výhodou blízkosti městské vybavenosti. V krátké dojezdové vzdálenosti se nachází metro Bořislavka, mezinárodní letiště Václava Havla Praha a prestižní mezinárodní školy ISP v Nebušicích a Riverside School v Sedlci.
https://www.vilasareckeudoli.cz
Nemovitost se nabízí jako prodej 100 % obchodního podílu společnosti (založené pouze za účelem nákupu dané nemovitosti).
Dispozice:

-Přízemí:
Tato dechberoucí vila nabízí impozantní obytný prostor s moderní kuchyní, spotřebiče Miele, prostornou jídelnou a elegantní obývací částí s krbem na tuhá paliva. Přízemí dále zahrnuje hostinský pokoj, koupelnu a WC pro hosty. Přímý vstup na rozlehlou terasu s absolutním soukromím a do nádherně upravené zahrady.

-První patro:
Hlavní ložnice je skvostem s rozlehlým prostorem, hydromasážní vanou a prostornou šatnou. Luxusní en-suite koupelna je vybavena sprchovým koutem, bidetem a toaletou. Další dvě ložnice, propojené šatnou, nabízejí soukromí a komfort. Společná koupelna je navržena s ohledem na maximální pohodlí a styl. Galerie s elegantním balkonem nabízí nádherný výhled do zeleně, kde můžete relaxovat a těšit z krásy okolní přírody.

-Podkroví:
Podkrovní prostor nabízí možnost vytvoření až tří ložnic s možností přizpůsobení podle vašich představ. Díky velkorysým rozměrům a vysokému stropu láká k vytvoření útulných a stylových místností, které mohou sloužit jako luxusní ložnice, kreativní ateliéry nebo prostorné domácí kanceláře. Tento prostor je připraven splnit vaše sny, přidávaje další vrstvu výjimečnosti této již tak úchvatné vily.

-Suterén:
Suterén je ideální oázou relaxace a zdraví s kvalitním vybavením. Wellness a fitness zóna zahrnuje elegantní bazén (3x7,5 m) pro aktivní odpočinek, parní saunu pro dokonalý relax po náročném dni a vybavenou posilovnu. K dispozici je sprcha, WC a praktická skladovací místnost pro maximální komfort. Přímý vstup na jižní terasu nabízí soukromí pro klidné chvíle relaxace.
V suterénu se nachází garáž pro dva vozy, k dispozici je také parkování na pozemku, či před domem. Dále se tady nachází prádelna a zahradní sklad.

-Vybavení:
Interiér vyniká elegantními dřevěnými podlahami z amerického ořechu a stylovými dřevěnými okny.
Dům je řízený inteligentním domácím systémem CRESTRON, který reguluje topení, osvětlení a venkovní žaluzie. Rezidence je zabezpečena kamerovým systémem a alarmem, napojeným na zabezpečovací službu JABLOTRON. Dům je vybaven centrálním vysavačem a prvotřídními spotřebiči značky Miele, které usnadňují každodenní život.
Automatický systém zavlažování pečuje o krásnou vzrostlou zahradu. Kromě garáže je k dispozici parkování přímo na pozemku."

-Lokalita:
Rezidence se nachází v prestižní a bezpečné čtvrti uzavřeného soukromého areálu, která nabízí klidné bydlení s dostatkem soukromí. Okolní příroda Šáreckého údolí poskytuje vyžití pro..

Parametry domu

Cena
110 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodej SPV, včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Pod Meliškou, Praha - Dejvice, Praha 6
ID
01546
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
459 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1067 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Viktoria Kánová

Viktoria Kánová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu