Prodej chalupy, Oudoleň, 120 m2 (ID: 3621835)

Oudoleň

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Oudoleni

Informace k domu

Prodej chalupy 250 m2, pozemek 1428 m2
Oudoleň, okres Havlíčkův Brod

Nabízíme k prodeji stylovou vesnickou chalupu v obci Oudoleň na Vysočině s velikou zahradou. Jedná se o objekt po velmi pěkné rekonstrukci společně se stodolou a přístřeškem pro auta a na dřevo. Vhodné pro trvalý pobyt nebo k rekreaci, chalupa je do dnešního dne v pravidelném užívání a je průběžně udržována. Technický stav objektu je velmi dobrý, dům je okamžitě obyvatelný.

Dispozičně je nemovitost členěna na obytnou část s dispozicí 5+1 a hospodářskou část (stodola, přístřešek). Obytnou část domu tvoří velmi prostorná obývací kuchyň (31 m2), pokoj (22 m2), pokoj (11 m2), krbová obývací místnost (17 m2), koupelna a WC (10m2), spíž (3 m2). V patře se pak nachází velká podkrovní ložnice o velikosti 53 m2, dále pak galerie o velikosti 38 m2, která slouží také jako další ložnice. Součástí objektu je i rozsáhlý, naprosto normální sklep a zastřešené zápraží (terasa).

Součástí prodeje je nábytek na fotografiích (mimo amerických kamen).

Okna jsou původní, nově zrekonstruovaná dřevěná špaletová. Objekt je napojen na elektřinu, veřejný rozvod pitné vody, odpad je veden do vlastní jímky na pozemku. Vytápění je kombinací 2 krbových (kachlových) kamen na dřevo a dále pak elektřiny.
Ve třech místnostech je podlahové topení (koupelna a dva pokoje v přízemí). Dům zachovává tradiční ráz místní architektury. Parkování vozidel je možné ve stodole nebo přístřešcích.

Poslední rekonstrukce proběhly letech v roce 2015 – 2018, kdy byla chalupa kompletně rekonstruována včetně rozvodů vody a elektřiny, nové střechy atd. s tím, že byl zachován původní ráz objektu.

Předmětem prodeje je i zahrada o výměře 1 100 m2 (možnost využít jako stavební pozemek.

Obec Oudoleň, kde žije 388 obyvatel, nabízí velmi kvalitní občanskou vybavenost a zároveň je v lokalitě plné zeleně, klidu k relaxaci a spokojenému žití. V obci se nachází obchod s potravinami, restaurace s kulturním sálem, dále pak škola, školka, pošta, nově zrekonstruované koupaliště, dvě hřiště na tenis, nohejbal a volejbal, herna stolního tenisu, posilovna a knihovna s biliárem a bezplatným internetem. V obci je také několik aktivních spolků (hasiči, Sokol, myslivecký spolek). Tradičně se v obci pořádá obecní a myslivecký ples, masopustní průvod, dětský karneval, pouťové posezení, loučení předškoláků s mateřskou školou, loučení školáků se základní školou, turnaj ve volejbale, posezení se seniory, vítání občánků, vánoční jarmark, mikulášská nadílka a jiné akce.
Okolí nabízí bezpočet míst pro letní dovolenou - kola – přírodní rezervace Ralsko, Dářko a zimní dovolenou – Hlinsko – sjezdovka.
Možno hradit hypotékou.
Průkaz energet. náročnosti budovy není momentálně k dispozici proto je budova uváděna v kategorii G.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Oudoleň
ID
OUD.
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
1428 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AG SOMNIUM, s.r.o.

Na Hanspaulce 806/29, Praha, Dejvice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Renata Ammannová

Renata Ammannová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Oudoleni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu